• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mahmud Sami
Mahmud Sami
TÜM YAZILARI

Millete İllet!

29 Aralık 2017
A


Mahmud Sami İletişim:

Sinekler rahatsız ediyorsa çözümü nedir? Sineklerle mücadele etmek mi yoksa bataklığı kurutmak mı?

Bu memlekettin, iti, köpeği, şerefsizi ve haini eksik olmuyor. Vekil oluyor geliyor, parti başkanı oluyor geliyor, bakıyorsun eline kalem almış “aydınlanmış” geliyor, asker kılığına girmiş terörist olmuş geliyor.

Köpekliği (Hayvan olarak yaratılmış köpekleri tenzih ederim ve aflarına sığınırım, bu aşağılıkları tanımlayacak kelime bulamıyorum) muhalefet yapmak gören, vatana ihaneti hizmet bilen, millete saldırmayı yazarlık gören, aşağılık bir güruh ile karşı karşıyayız.

15-16 Temmuz darbe kalkışmasında sorumluluk alan sivillere yönelik “cezai sorumsuzluk” için düzenlenmiş olan KHK’ya karşı iç savaş çığırtkanlığı yapanlar için ne denebilir?

Nerede demokrasi, nerede özgürlük, bunlar için hepsi hikâye. Sadece bir kelimeden ibaret bu kavramlar, içi boşaltılmış bir kelime.

Bu KHK’nın sadece 15, 16 Temmuzu kapsaması da doğru değil. Devletin reisi ne zaman “sokağı” işaret etse geçerli olması gerekiyor. Sen hangi millete hizmet ediyorsun, kimin değirmenine su taşıyorsun ki bu vatanı korumak için canını önüne koyarak sokağa çıkmış kahramanlara “milis” diyebiliyorsun.

Bu ne cüret!

Konu hakkında yazılanların aslı varsa ileride 15 Temmuz kahramanlarının yargılanması ihtimal dâhilinde gözüküyor. Çıkartılan KHK bu durumun önüne geçmek için deniyor. Asıl facia bu değil mi?

İti köpeği hesapta insanların vicdanlarına sesleniyor! “Durumdan haberdar olmayan masum emir eri ne yapsın” diyorlar ya birde, insanın aklıyla alay edercesine. Sen eline silahı alacaksın, sabahtan akşama kadar vatandaşa kurşun yağdıracaksın ya da yağdıranların yanında bulunacaksın ama durumdan haberin olmayacak! Emir dahlinde olsun olmasın, milletin üzerine yürüdüğü ilk anda silahını bırakıp teslim olmayan kim olursa olsun, artık bu devletin askeri değil, vatana ihanet içinde olan bir teröristtir.

Yorum yok, durum gayet net!

Birde bunlara tulumu layık göremeyenler var. Hüküm kesinleşmeden hükümlü muamelesi yapmak doğru değilmiş. Sanki kırmızı ışık ihlalinden yargılanıyorlar. Teröristi nasıl yargılayalım, ne vereyim paşama?

Sudan

Sayın Cumhurbaşkanımız Sudan’da güzel bir şekilde karşılandı ve meclislerinde de bir konuşma yaptı. Recep Tayyip Erdoğan zalimlere boyun eğmeyen, zulme sessiz kalmayan biri olarak, coşkuyla karşılandı. Mazlumlar dünyada yalnız olduklarını düşünüyor, sahipsiz kaldıklarına inanıyorlardı. Ancak bugün, Allah’a şükürler olsun Türkiye önderliğinde bir kıpırdanış var. Bu kıpırdanışa izleyici kalmayın, 7’den 70’e herkese iş düşüyor. Bugün Erdoğan nasıl çalışıyorsa, bizlerde aynı şekilde layıkıyla işlerimizi sorumluluklarımızı takip ederek ve çalışarak, daha hayırlı olmaya uğraşarak, Allah rızasını gözeterek bu kıpırdanışa destek olabiliriz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23