• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Vakit İtfaiye Eri Olma Vaktidir

16 Ağustos 2017
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

İtfaiye erleri her zaman göreve hazır ve nazırdır. Kulakları başta olmak üzere bütün hücreleriyle duyacakları alarma kilitlidir.

Yangın alarmı çaldığı andan itibaren sanki her birisi bir daha dönülmeyecek yolculuğa çıkar gibi yerlerinden fırlar ve gözleri arkada kalmadan koşarlar.

Ülke olarak bir yangın alarmıyla yaşamaktayız.

Siyasetin fitne, fesat, kargaşa ve kaos kısmını temsil eden CHP ve besledikleri sivil toplum örgütleriyle medyaları, halktan istedikleri desteği bulamayınca sürekli Haçlılardan yardım istemektedirler.

İstiklal Mücadelemizde Avrupalı vampirlerin yağmasından zor kurtardığımız Selçuklu ve Osmanlı atalarımızın emanet ettiği, 22 milyon metrekare yüzölçümden geriye kalan 780 bin km’lik vatan coğrafyamızda ancak yeni yeni toparlanmaktayız.

¥

Yirminci yüzyılın ilk yarısından itibaren milyonlarca şehit ve gazimizin sayesinde, bütün Türk ve İslam dünyası içerisinde müstakil bir devlet hâkimiyetimiz sürmektedir.

Yukarıda işaret edilen iç örgütlerin, Haçlılara karşı devletimizi ve milletimizi sürekli şikâyetleri ve işbirlikleri, Haçlıların Anadolu’yu yeniden köleleştirme iştahlarını artırmaktadır.

Bu yüzden vakit, itfaiye eri olma vaktidir. Geçmişte Batı karşısındaki mağlubiyetimiz, bütün değerlerimizi yeni baştan gözden geçirmeye zorlamalıdır.

İçteki ve dıştaki Haçlı zihniyetlilerin tarihinde, kültüründe Türkiye, İslam medeniyetinin muhafaza edildiği tek ülkedir.

İstesek de istemesek de Türkiye’nin bu medeniyetten kurtulması ve çıkması mümkün değildir. Devlet çıksa bile millet çıkmaz, çıkamaz, çıkmayacaktır.

¥

Bir dönem devletimizi milletimizden kopararak bu medeniyet havzasından kurtulmak istediler ve halkın dini-milli değerleri üzerinde nice fırtınalar estirdiler, cezalar kestiler, idamlar yaptılar.

Peki, başarılı olundu mu? Halep kalmadıysa arşın buradadır. Türkiye burada.

Nereden nereye geldiğimizi iyi okuyabilenler; devletimizi milletimizden, milletimizi devletinden koparmanın mümkün olmayacağını gördüler.

İşte günümüzde Cumhurbaşkanına, hükümete ve milletimize dair tüm karanlık senaryoların sebebi, bu özelliğimizi yeniden parçalamak ve etkisiz hale getirmektir.

Kendisini; vatanına, milletine, bayrağına, devletine, dinine karşı bir itfaiye eri olarak kabul eden kimseler olarak, yerli ve milli değer ölçüsüyle geleceğimizi deruhte etmeliyizdir.

¥

Yerli ve milli değerlerde taklide yer yoktur. Yani Batıdan alacağımız veya almak zorunda kaldığımız değerler, taklitle inşa edilemez.

Bizim inanç manzumemizin bütünü olan medeniyetimiz, taklit medeniyeti değildir. Dâhili ve harici yabancı oyun ve oyunculara aldanmamak gerekir.

Aksi takdirde özgürlüğümüz ve istiklalimiz elden gider. Bunun sonucu ise bir daha dönülmemek üzere sefalettir.

Hepimizin şahit olduğu gibi aktörleri içeriden, finansörleri dışarıdan olan FETÖ terör örgütünün saldırısını millet-devlet işbirliğiyle püskürterek “Yeni İstiklalimizin” üzerinden daha bir yıl geçti.

Bu hakikatleri unutmadan itfaiye eri olarak çalışmak ve birbirimize sahip çıkmak zorundayız. Devleti devam ettiren ahlak ve kanundur, yıkan ise ahlaksızlık ve akılsızlıktır. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23