• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Sarı şeytandan gerçek şeytan bile utanır

15 Ağustos 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Yahudi beslemeli ve sermayeli Amerikan kongresi, senatosu ve başkanı, insan ötesi varlıklar haline geldikleri için gözleri dönmüş vaziyette saldırganlaşmaktadırlar.

Hakiki şeytanın insan suretine dönüşmüşü sarı şeytan ve avanaklarının, biraz tarih bilgileri olsa, yerkürede söz sahibi olmaya başladığımız günden bugüne, hiç esaret görmemiş, aksine esir halklara hürriyet tanımış bir millet olduğumuzu anlayabilirlerdi.

Yıllardır çeşitli “izm”lerle içimize Amerikan ukdesini, taklitçiliğini, hayranlığını aşılasalar ve aşılananların; şahsiyetsizliğini, kayıtsızlığını siyasi çirkinliklerini kullansalar da nihai noktada emellerine ulaşamamışlar ve ulaşamayacaklardır.

……………..

Bu gerçeği üstad Necip Fazıl, Büyük Doğu’nun 1959 yılındaki 20. sayısında şöyle dile getirir:

“Amerika’nın bize karşı öyle bir nefreti var ve öyle tiksinir ki, Başta Kıbrıs olmak üzere, Amerikalının bizi tutacağı hiçbir dünya meselesi yoktur.

Hakikat şudur ki, Amerika sadece iktisadi ve teknik üstünlüğü yüzünden, ayrıca hiçbir payı bulunmayan Garp medeniyetini, bütün hak ve imtiyazlarıyla ve açıkgözce nefsine yamamıştır.

Lisaniyle, üslubuyla, tipiyle, ruh haletiyle ve kendine göre kültürü veya kültür iddiasıyla Amerikalının içimize nüfuzu korkunç bir şeydir.

Dolar kuvvetine dayanan ve sade Türkiye’de değil, dünyanın her tarafında kendisini hissettiren bu maddi, aynı zamanda manevi nüfuz, belki Avrupa’nın ruhi sahada baş derdidir.

………………

Zira Amerikalı, eski bir kök ve şahsiyet damarına bağlı olmaktan uzaktır. Garbın milletler katışığından öyle bir melezdir ki, o milletlere ait ruh ukdelerini dibinden tıraş etmiş; meselesiz, davasız, dertsiz, ıstırapsız yalnız madde hesaplarına bağlı ve beş hasse plânında yaşayan yeni bir insan tipi getirmiştir. 

Bu yeni insan, elektriğin ne demek olduğunu düşünmez veya düşünmekte bir fayda görmez; onu bir ampul içinde zapt etmeyi kâfi bulur.

Bu yeni insanın hürriyet fikrinden, daha doğrusu insiyakından başka hiçbir ruhi sistemi yoktur.

Başıboştur her kayıttan ve ölçüden azadedir, manevî sulta ve disiplin boyunduruklarından hiç birinin hükmü altına giremez; hâsılı tam manasıyla tabiat ve madde insanıdır.

Tarih, şahsiyet, ruhî hayat ve mesele sahibi milletler için de böyle bir tip, ancak bozucu ve çürütücü olabilir.

Hele yeni bir hayat ve tekevvün arayan ve henüz olamamış bulunan milletler, Amerikalıyı örnek aldıkları gün, meydana, bütün lügatçesi 10-15 kelimeden ibaret, her an çiklet çiğneyen ve homurtu halinde konuşan ve anlaşan, hiçbir ruhi müeyyideye kıymet vermeyen başıboşlar topluluğundan başka bir şey çıkamaz.

Amerikalı tipi, taklitçilerinin dünyasında sadece felâkettir. Kendi milleti için de Amerikalılaşmak mümkün olduğu kadar kötüdür”.

……………..

Ezcümle:

İşte bugün ABD’ye destek verip ülkesine ve milletine hainlik yapan aşağılık siyaset ve sosyal medya şeytanları bu güruhtandır. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23