• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Ortak sevdası vatan olanlar

17 Ocak 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Müslüman yürekler bilirim daha 
Kızdı mı cehennem kesilir sevdi mi cennet 
Eller bilirim haşin hoyrat mert 
Alınlar görmüşüm ki vatanımın coğrafyasıdır 
Her kırışığı sorulacak bir hesabı 
Her çizgisi tarihten bir yaprağı anlatır. Erdem Beyazıt-(El Fatiha)

¥

Ortak sevdası vatan olanlar, coğrafyamızın her bir köşesinde sessiz sedasız memleketine ve milletine bağlılıklarını candan öte bilirler.

Kanlarında, soylarında, inançlarında, amellerinde, nutfelerinde kin ve ihanet mayası olmayanlar; düşmanla bir olmaz, düşmana kucak açmaz, düşmandan yana tavır almazlar. 

Ortak sevdası memleket olan ebeveynler, her namazlarında memlekete, millete, devlete zeval gelmesin diye dua eder, dualarının arkasında dururlar.

Ortak sevdası memleket olanlar, varlıklarını devletin ve milletin bekasına hibe ettiklerini ve bu hibenin yükümlülüğünün idraki içinde yaşadıklarını bilirler.

Ortak sevdası vatan olan Mehmetçiklerimiz, her sabah bölünmez bir vatana uyanmak için canlarını zıpkın gibi hazır tutarlar.

Hamdolsun siyasette de vatan sevdası büyük bir ittifak meydana getirmiştir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli’nin deklare ettiği Ak Parti-MHP ittifakı, Yeni Türkiye’nin sarsılmaz temellerinden birisidir. 

Dün Erdoğan ve Bahçeli grup toplantılarında konuştular ve “tam yol” dediler. Bahçeli’nin konuşmasından satır başlarını paylaşmak istiyorum.

¥

2019 yılı için samimiyetle ve dürüst bir vicdanla tesis edilen milli ittifakı çekemeyenler, Kürt kökenli kardeşlerimizi tahrik ederek hem nalına hem mıhına vurmaya başlamışlardır.

Kürt kökenli kardeşlerimiz canımız, ciğer paremiz, civan mert kardeşlerimizdir. Ayrımız, gayrımız yoktur, biz Türk milletiyiz.

Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine büyük ve ebedi bir aileyiz.

Bu aileyi birbirine düşürmek, Türk-Kürt ayrımını kaşımak ve kanatmak, kanlı bir cinayet, kara bir cehalettir.

Çıldırmış gibi bağırış çağırışları duyunca, taşı doğru yere attığımızdan emin oluyor, huzur doluyorum.

İttifak diyorum, PKK kıvranıyor, Sözcü Gazetesi’nin ayağa düşmüş soytarıları meddahlığa özenip püskevitin işaretine merak sala sala kuduruyor.

Varsın kudursunlar, aşıları inşallah 2019’da sandıkta yapılacaktır.

CHP’nin marazi sözcüleri verimsiz topraktan farksızlar, ne ekseniz çürüyor, ne atsanız kuruyor, ne koysanız kokuyor. Kalabalıkta yiğitlik yapıp tenhada siniyor, pısıyorlar.

Stajını Kandil’de yapıp, kariyerini FETÖ’yle sürdürmeye çalışanları, Türk düşmanlarının muavini olmaya çabalayanları 3 Kasım 2019’da Türk milleti silkeleyecek, alayını birden cüruf niyetine süpürüp atacaktır.

PKK’nın CHP’ye umut bağlaması, el sallaması pahalıya mal olacaktır. Bunları uyarıyorum, az bekleyin, az sabredin; çünkü sonunuz yakın, bahtınız yanık, siyasi bağrınız delik deşiktir.

Milli ittifak Türk milletinin karar ve iradesidir; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türk milletinin tercih ve takdiridir, meşale yanmış, gelecek hamd olsun aydınlanmıştır.

CHP’li sözcüler, yardakçı közcüler, düşmana gözcülük yapanlar, hepinize geçmiş olsun, bu defter burada kapanmıştır”. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23