• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

MHP ve AK Parti’nin memleket için ittifakı

27 Ekim 2016
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Siyasi tarihimizde nadir ilklerden birisi yaşanıyor. İlk defa iç ve dış Türkiye düşman ve ihanetçilerine karşı, iki sağ parti böylesine samimi ittifak yapıyor.

Sevindirici bir gelişme ve geleceğe güvenle yürünebilecek bir hareket. İnşaallah insan şeytanlara uymazlar.

Başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere MHP lideri Bahçeli ile Ak Parti lideri ve Başbakan Binali Yıldırım’ın “yerlilik ve millilik” düşünce çerçevesinde buluşmaları, kendisini bu topraklara ait hisseden her insanımızın özlemidir.

Rahmetli Erol Güngör, bu hakikatin altını 1981 yılında kaleme aldığı bir yazıda şöyle çizmişti:

“Batılı devletlerle birtakım milletlerarası kuruluşlar veya doğrudan doğruya gönderilen diplomatlar vasıtasıyla, Türkiye üzerinde yapmaya çalıştıkları baskıların bir hedefi de Türkiye’de belli bir zümrenin dokunulmazlığını sağlamaktır”.

Güngör’ün tespitleri doğrultusunda, bugün ülkemize içeriden ve dışarıdan saldıran terör örgütlerinin; “insan, silah ve para” gücü olarak hangi ülkeler tarafından desteklendiği, malumdur.

¥

Hamdolsun ki, böylesine şeytan ittifaklarının karşısında, halkımız ve sağduyu sahibi siyasi partilerimiz, “devlet-millet” adına tam bir ittifak halindedir.

İttifakın içinden çıkan yahut çıkacak olan çatlak seslere; çeşitli zeminlerde kişisel menfaat sağlama peşinde koşan küçük dünyalı kimseler olarak bakılmaktadır.

Bir kere değil, belki çok kere söylemek gerekir ki, Batı âlemi ve tetikçilerinin “olmazsa olmaz” dedikleri tek hedefleri; “millet-devlet birliğini, milli ve yerli” anlayıştan kopartarak parçalamaktır.

Batılıların “Batıl” inancı, devletimize ve toplumumuza kimin daha faydalı olacağı değil, Türkiye’de kendi menfaatlerine kimin daha çok hizmet edeceğidir.

Bu sebepledir ki, MHP ile Ak Parti, iç ve dış beslemeli ihanet çetelerine bakmadan, ittifaklarını güçlendirerek sürdürmek mecburiyetindedirler.

Bu mecburiyet, hiç kimsenin şahsı ve çevresi için değildir, devletimizin ve milletimizin; “huzur, güven ve istikrarı” içindir.

¥

Ülkemizi iç ve dış hainlere karşı dimdik ayakta tutmak, memleketimizin namus ve haysiyetini her vakit korumak, elbette yerli ve milli siyasetçilerin boynuna borçtur.

Özellikle Avrupalıların Türkiye’ye karşı resmiyette dost gibi görünüp, arkamızdan da terör örgütlerini destekleyerek her türden ihanete yol vermelerinin ana sebebi; Türkiye’yi Osmanlı Devleti’nin devamı görmeleridir.

Batılılar halen bu devamdan çok ürkmekte ve korkmaktadırlar. İslam dünyasının yeniden uyanmasından ve ellerindeki sömürgelerin gitmesinden endişe etmektedirler.

Batı âlemi, Türkiye’de kendi inanç değerleri çerçevesinde bir sistem kurmak istemektedir.

Sınırlarımızda ve içimizde olup biten olayları, milli bir düşünceyle tahlil edebilenler bu hakikati görebilirler.

Yer kürede gidecek başta toprakları olmayan ve gitmek de istemeyen halkımız, tabandan tavana kadar “milli istiklalimizden” yanadır.

“Yerli ve Milli İstiklal” ideolojisi ve kabulü, devlet-millet bütünlüğünün geçmişten getirdiği, bugünlere ve geleceğe taşıyacağı uhrevi ve dünyevi varlık sebebidir.    

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23