• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş

19 Eylül 2017
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Memleketimizde ve Haçlı batılıların emirlerinde yaşayan zındıka komiteleri yine iş başında.

Geçen haftalarda TBMM Başkanı İsmail Kahraman hakkında, beyinlerindeki zehirleri kalemleriyle ve sözleriyle topluma zerk etmişlerdi.

Şükürler olsun ki, aklıselim sahibi bir milletimiz var da duyduğu, gördüğü ve hatta bildiği her şeyde mutlaka bir şeytanlık aramakta ve bulmaktadır.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile ilgili haberler de bu cinstendi ve şeytan taifeleri birleşerek, kendilerince TBMM ve Cumhurbaşkanına racon kesmişlerdi.

Bu hafta ise köleleşen ruhlarının gereği, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hakkındaki zehirlerini akıttılar.

Yine sağduyu sahibi insanlarımız, yurtdışı çıkışlı adreslerden gelip, yurtiçi adreslerden kusulan bu iftiralara aldırış etmedi ama iz de bırakmadı değil.

İz dediysem, kalıcı bir iz değil elbet. Hiç olmazsa birkaç saat, insanların gündemini işgal etti. İftiracılar için zaten bu süre yeterlidir.

………………….

Hiçbir iftiranın, dedikodunun, yalanın, aldatmanın; anlık öfke dindirmek ve anlık nefis tatmininden başka insana ve insanlığa sağladığı asla bir huzur ve güven yoktur.

Ali Erbaş gibi vatanına, milletine, devletine, bayrağına, dinine sahip çıkan, eğitim hayatı ve iş hayatı boyunca, tüm mesaisini bu değerlere harcayan bir insanı, daha besmele çekip mesaisine başlamadan huzursuz ettiler.

Ali Erbaş hoca ile elbette aynı duyguları paylaşan insanlarımız da huzursuz oldu. Birkaç saatte olsa, fitneciler kimyalarının gereği zihinleri bulandırdılar.

Peki, şimdi ne oldu?

Fesatçılar dışında kimse inandı mı? İnanmadı!

Gerçi zındıka komitelerinin kimseyi inandırma gibi gayeleri yoktur. Onlar kendilerine biçilen rolü oynar ve bundan sonra da oynayacaklardır. Geçelim.

………………..

Yeni Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın idareciliği nasıldır veya Diyanet İşleri Başkanlığını nasıl yürütecek, önümüzdeki günlerde göreceğiz.

“Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır” denilir ya, yakın dostlarının söylediklerine göre “işine, aşına, inancına aşık” birisiymiş. 

Bizim ülkemizde pek çok ilim adamımız vardır. İlim adamı olmanın yanında esas aranan özelliklerden birisi de Anadolu irfanına sahip olunmasıdır.

Ali Erbaş hocanın da Mehmet Görmez hoca gibi Anadolu irfanına sahip olduğu söyleniyor. Öğrencilik yılları; MTTB, Akıncılar veİlim Yayma Cemiyeti gibi irfan ocaklarında geçmiş.

Yine bu ocakların manevi mimarları, Mehmet Zahit Kotku ve Emin Saraç hocamızla birlikte nice ilim ve irfan deryalarının izinden giderek, “bilgi ve edebini” harmanladığı belirtiliyor.

Bugün geldiği makama ise; toprağımıza, toplumumuza, devletimize yabancı okullardan, yabancı misyonlardan, yabancı kuruluşlardan değil; memleket okullarından, memleket yurtlarından, memleket camilerinden, kürsülerinden geldiği söyleniyor.

Yani yüzde yüz yerli!.

Soru:

-“Böyle bir insandan; kendisini topraklarımıza, devletimize, milletimize ait hissedenler rahatsız olabilir mi?” 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23