• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Devlette Uyum

22 Ocak 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Cumhuriyet batılılaşması, kalabalık bir caddede yürüyen adamın, birden bire hafızasını kaybetmesi gibidir”. Ahmet Hamdi Tanpınar

Hamdolsun! 80 yıl aradan sonra “Devlette Uyum” sağlandı. Millet-Devlet bütünleşmesi, kucaklaşması, sahiplenilmesine kavuşuldu.

Şükürler olsun ki, Haçlı batılıların oyuncağı olmaktan; yönlendirmesine, yönetmesine, emirler yağdırmasına, tehdit etmesine, içerideki piyonlarıyla sürekli kaos ve kargaşa çıkarmasına “Dur!” diyen uyum içerisinde bir devlete sahibiz.

Sarı Şeytan başta olmak üzere, çeşitli AB ülkelerinin beslediği iç-dış terör örgütleri ve onların siyasi piyonları tarafından kendi sınırlarımız içerisinde varlık mücadelesine mecbur bırakılma ihanetleri, “Uyumlu Devlet-Millet” desteğiyle bertaraf edilmektedir.

Ülke olarak böylesine büyük birlik ve beraberliğin 80 yıldır hasretiyle yaşanıyordu. Sınırlarımız içerisinde ve dışında bugüne kadar yapılan mücadelelerle birlikte, “Zeytin Dalı” operasyonu bu hasretin bittiğinin göstergesidir.

Türkiye artık çapulcu Batılıların yerlerinden kalkmadan, ağızlarını açmadan, sadece mimikleriyle ne demek istediklerine dair yorumlar yapılarak yönetilen bir ülke değildir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar siyasi parti olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve iş dünyası ile çeşitli sivil toplum örgütlerinin, “Devlette Uyum” adına gösterdikleri güçlü ve büyük irade, Yeni Türkiye’nin yol haritası bakımından devlet-millet bütünleşmesinin mührüdür.

Bin yıllık devlet geleneğimizde esas unsur, Genelkurmay Başkanının da ifade ettiği gibi yine bin yıldır Peygamber Ocağı ordumuzun sahipleri Mehmetçiklerimizdir.

Bugün Anadolu’nun hangi köyü, hangi kasabası ve hangi şehri olursa olsun, en ücra yerleşim yerlerinden, İstanbul gibi en büyük şehirlere kadar “Devlet-Millet-Uyumu” adına şehit yahut gazi olmuş milyonlarca Mehmetçiğimiz vardır.

“Devlette Uyum”, millet olarak kendi ruhumuzla, varlık sebebimizle irtibatımızı yeniden sağladığımızın beyanıdır. “Zeytin Dalı” bu beyanın sembolüdür.

Şimdi bütün mesele dışarıdan ve içeriden, “Devlette Uyuma” ve “Zeytin Dalına” karşı sosyal medya ile basılı ve görüntülü medyadan gelebilecek şeytani tuzak ve oyunlara karşı kavi durmaktır.

Devlet kimliğimize, insan kimliğimize, devlet-millet aidiyetimize sahip çıkmak, “Devlette Uyumun” olmazsa olmaz şartlarındandır.

Devlet ve millet bütünlüğü dört direk üzerinde durur.

Bunlardan birincisi “siyasi, ikincisi, “askeri”, üçüncüsü “ekonomi”, dördüncüsü “kültürdür”.

Bu direklerden birine zarar geldiğinde diğer üç direk sendeler.

Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ifadesiyle, neredeyse seksen yıldır, dört direğin dördü de varlık anlamında topraklarımızdaydı ama sürekli birbiriyle didişmekteydi.

Haçlı Batı’nın bütün çirkefliğine ve içimizdeki ihanet şebekelerine rağmen dört direğin dördü de nihayet aynı şemsiyenin altında, bir ve beraber hareket etmektedir.

Ezcümle:

80 yıldır Haçlılar tarafından hallaç pamuğu gibi savrulmaktan, devlet ve millet iradesinin iğdiş edilmesinden kurtulmuş bir iradeye sahibiz.

Bu hakikat az şey değildir. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23