• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Devlet Millet Ordu Lider

25 Ağustos 2016
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Bizim milletimizin şanında yalakalık yoktur”. Cumhurbaşkanı Erdoğan

¥

Birinci Dünya Savaşı sonrası 13 milyona gerilemiş nüfusumuzun ekseriyetinin ihtiyar erkekler, kadınlar ve çocuklar olduğu bilinmektedir.

Eli silah tutan insan sayımız ise 5 milyon civarındadır. Eli silah tutan denilmekte ama kavi şekilde düşmana uzatılacak silahlar yoktur.

Dünya milletleri arasında, harp silahı yoksunluğu yaşayarak istiklalini koruyan tek millet bizizdir. Nasıl olmuştur? İşte bir örnek:

Yıl: 1920. Yer: Sivas Ulu Camii.

İstiklal Mücadelesi verildiği, yurdumuzun ateş çemberi içerisinde alev alev yandığı bir sırada, Sivas Ulu Camii’nde bütün dünya Müslümanlarına Türkçe ve Arapça okunan hutbeden bir paragraf:

“Ey ümmetlerin en hayırlısı olan Müslümanlar!..

Allah sizi izzete, şerefe ve üstünlüğe davet ediyor. Sakın zillete düşmeyiniz. Esaret zincirlerini boynunuza geçirmeyiniz.

Müslüman, ecnebi boyunduruğu altında yaşayamaz. Müslüman esaret altına giremez. Müslüman izzetten, istiklalden başka bir şey tanımaz.”

¥

Millet olarak bizim hayat ve bekamız için birinci derecede lazım olan dörtlü şart; “Millet, Devlet, Ordu, Lider” birliği ve beraberliğidir.

İçimizdeki ve dışımızdaki Türkiye düşmanlarının hedefinde işte bu dörtlü sacayağı vardır ve tüm ortak düşmanların amacı, ülkemizin bu dört direğini parçalamaktır.

Hamdolsun ki, FETÖ terör örgütünün devletten bertaraf edilmesiyle yeniden; “Millet, Devlet, Ordu ve Lider” birlik ve beraberliği hakiki zeminine oturmuştur.

Batıdan ihraç edilen, içeride yoğurulup, pişirilip, devletin ve milletin kılcal damarlarına kadar enjekte edilen binbir türlü ihanet tohumları, “Millet, Devlet, Ordu, Lider” bütünleşmesiyle, karanlık gecelerin nurlu sabahlarına yolculuk başlamıştır.

¥

Bu noktada elbet yükün ağırı, kervanın liderine düşmektedir. Gücünü imanından ve milletinden alan, bu inançla milletini ve devletini dünya arenasında yürekli bir şekilde savunabilen bir lidere sahibiz.

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan, sadece bizim milletimizin değil, diğer dünya milletlerinin de umumi vicdanını okumaktadır.

Bunun için öncelikle, Erdoğan’a ve ülkemize ihanet eden devletlerin liderlerine bakalım, bir de halklarına. Dünya milletleri içerisinde, devletinin yanında yer alarak Türkiye’ye düşmanlık eden kaç ülke biliyoruz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, insanlığa karşı “edep ve hayâsını” koruyabilen bütün halklar tarafından takdir edilmekte ve sevilmektedir.

Bu takdir ve sevginin sebebi; Erdoğan’ın sadece ülkemizi değil, Haçlı dünya tarafından ezilen bütün toplulukları savunduğu içindir.

Varlıklarını ve saltanatlarını, geri bıraktıkları milletlerin felaketleri üzerine kurmuş, hayatlarını bu toprakların yeraltı ve üstü zenginlik kaynaklarını tüketerek sürdürenlere karşı, insani bir direniş gösterdiği içindir.

Sözü özü: Medeniyet maskesiyle “Deccallık” yapan terör devletleriyle uşaklarının maharetleri her geçen gün ortaya çıkmaktadır.

Başucumuzda dolaşan “Haç” beslemeli terör örgütlerinin türlü türlü belalarından kurtulacağımız günler kapıdadır.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23