• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Bunlara göre lanet lütuftur

30 Haziran 2016
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Bunlara göre lanetlenmek bir lütuftur. Çünkü şeytan lanetleneceğini bildiği halde isyan ve şirk içerisine girerek kıyamete kadar süre istemiştir.

Dünyanın hangi ülkesinde; hangi dinden, ırktan ve dilden olursa olsun, terörizm, şeytan nutfeli insanların mayalarında vardır.

Nutfesine şeytani hislerin ve şeytani kazançların bulaşmadığı kimselerden ne insanlara ne de diğer canlılara zerre zarar gelmez. 

İnsanın nutku tutuluyor denilir ya, her terör haberinde nutkun tutulmasının ne demek olduğunu yaşıyoruz.

Artık nutkumuzun tutulmasından yorulduk, bezdik, usandık, teröre lanet okumanın onlar için bir lütuf olduğunu kabul edelim.

Ayrıca lanet okunacak o kadar çok şey var ki, önce demokrasi denilen sisteme lanet edilmeli.

Nasıl bir sistemse, terörün başları TBMM’de ve devletin bütün kurumlarında her türlü imkânlardan yararlanarak, ülkemize ve milletimize ihanetten geri durmuyorlar.

Çeşitli belediyeler başta olmak üzere bağlı kurum ve kuruluşlarında yüzlerce teröristin işbaşında olduğu söyleniyor.

Nasıl yasalarımız varsa, terörizmi ve teröristi serbest bırakan kanunlar mı olurmuş?

……………..

En son verilen bilgilere göre vefat edenlerin sayısı 41, yaralıların sayısı 239 idi. Rabbim vefat edenlere rahmet, yaralılara da acil şifalar nasip eylesin.

Yüzlerce ocak söndü, daha ne kadar söneceği belli değil. Namuslu her insanın bildiği gerçek şudur:

Biliyoruz ki, teröristlere silah ve para yardımı gökten yağmıyor. Bunları içimizdeki ve dışımızdaki belli kesimler besliyor.

Türkiye büyüdükçe, geliştikçe, millet-devlet kaynaşması yaşandıkça, silahlı ve silahsız terör azdıkça azıyor. Herkesin bildiği böyle, öyleyse bir şey yapmalı.

Memleket ve millet savunmasını sadece devletin üzerine yıkmamalı, bu toprakların sahibi, bu devletin sahibi olarak harekete geçmeli ve millet-devlet dayanışmasını güçlendirmeliyiz.

Sosyal mecra denilen şeytan üssü twitter ve benzeri yollardan terörü lanetleyerek vazifemizi yapmış olamayız.

Allah için, din için, vatanımız için, namusumuz için, şeref ve haysiyetimiz için siyasi ve fikri ayrılıklarımızı bir tarafa bırakarak, Müslüman bir toplum olarak tek yürek olmalıyız.

…………….

Ülke genelinde kaç dernek, vakıf ve benzeri kuruluşlar var bilmiyorum. Bilinen şudur ki hemen her ilçe ve vilayetimizde sanayi ve ticaret odalarıyla birlikte yine devletimizin kurumları adına çalışan odalar vardır.

Bu teşkilatların yöneticileri ve üyeleri, eğer terör örgütlerine mensup değillerse, her il ve ilçede birliğimiz ve beraberliğimiz adına birer açıklama yapılarak, milli yas günümüze destek verip terörü telin etmeli değiller mi?

Bu hal anlaşılmıyor mu, görülmüyor mu, hiçbir şey yapamıyorsak, bari terörden yana olmadığımızı belirtmek için öksürelim.

Her türden terörü, sözlü ve yazılı destekleyenler de lanetlenmiş kimselerdir. Yalnız susanlara ve sessiz kalanlara ise ne denilmesi gerektiğini bilmiyorum. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23