• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Batının Topacı Olmaktan Kurtulmalıyız

15 Ağustos 2017
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ı öyle iyi anlıyorum ki, ah bir de AK Parti milletvekilleriyle, teşkilatlar başta olmak üzere, devletin makam ve mevkilerini meşgul eden bir kısım bürokrat ve danışmanlar da anlayabilseler.

Peki, bu ifade toptancılık olmuyor mu? Milletvekillerini, teşkilatları, bürokratları, danışmanları aynı sepete koyuyorsun?

Evet, toptancılık gibi gözüküyor ama meselenin farkında oldukları halde, “sonradan edinilmiş yama güçlerini kaybetmek istemeyenlere” karşı sessiz kaldıkları için herkesi aynı yere topladım.

Biraz üstü kapalı oldu açalım!

Hükümette ve teşkilatlarda bazı köşe başlarını, fedakâr-cefakâr ehil insanlar yerine siyasetin kirli tarafının gücüyle belli noktalara gelmiş, menfaatperest kimseler meşgul etmektedir.

Cumhurbaşkanımız da zaten derhal bu menfaatperestlerin hem devletten hem partiden temizlenmelerini istemektedir.

Bu kadar yeter! Daha fazlası kafa göz yarmak olur, sırası ve yeri geldikçe Molla Kasım’lık yapmalı artık.

Tabi ihanet şebekelerinin de tilki gibi her çıtırtıdan av çıkmasını beklediklerini unutmamalıyız. Geçelim.

…………………

Türkiye, Tanzimat’tan bu tarafa ve Cumhuriyetin kuruluşuyla birlikte, Batı’nın topacı olup, AK Parti iktidarına kadar topaç gibi her yöne çevrilmekten kurtulamamıştır.

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan ile başlayan Batılıların topacı olmaktan kurtulma mücadelemiz, içeriden ve dışarıdan taarruz eden tüm hainliklere rağmen sürmektedir.

Bir kısım AK Parti milletvekilleriyle bir kısım teşkilatlar, bu hakikatin farkında olsalar, en azından Erdoğan kadar çalışır ve çabalarlar.

Cumhurbaşkanına göre hükümette ve partide görev almış her fert; memleketin dünü, bugünü ve yarını üzerine kafa patlatmalı ve geceleri gözlerine uyku girmemelidir.

Maalesef kurulu düzenlerinin bozulmasını istemeyen bazı “rozet siyasetçileri”, memleket dersi çalışmıyorlar. Ülkenin nereden nereye geldiğinin farkında değiller.

……………….

Haçlıların kirli emel ve ellerinden yakamızı kurtarmamız şarttır ve bu son şansımızdır.

Tabiri caizdir inşallah. Allah devletimize ve milletimize sürekli avans vermektedir. Lider olarak Erdoğan gibi “yerli ve milli bir liderimiz” vardır.

Bu avansı heba edersek, kölelikten efendiliğe çıkmaya başladığımız son virajdan dönemeyebilir ve tekrar köleliğe, sömürüye gark olabiliriz.

Söze tarihi şu gerçekle son verelim:

…………….

Ondokuzuncu yüzyılın ikinci yarısından itibaren yirminci yüzyılın birinci yarısında, bütün Türk-İslam Dünyası, artık yalnız ilim ve teknikte değil, hayatı dâhil, sahip olduğu değerlerin tamamı üzerinde, Batının ezici baskısı altına girmiştir.

Diğer İslam milletlerinden çoğunun, özellikle Arapların isteyerek veya istemeyerek Haçlıların safında yer almalarıyla cihan hâkimi Osmanlı Devleti parçalanmıştır.

Aynı senaryo, terör örgütleriyle birlikte CHP’nin de verdiği destekle yeniden oynanmak istenmektedir.

Bu gerçekte mi görülmüyor ve hâlâ oyunda oynaşta, şaşaası ve alkışı bol festivallerde, haramı helali belli olmayan işlerle günümüz gün ediyoruz beyler bayanlar! Vesselam.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23