• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Batı ve batıcı batılların korkusu

11 Ekim 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Batı korkarak yaşıyor. Korkularının sebebi, sömürdükleri ülkelere sattıkları silahlarla insanlığı ölüme sevk etmeleri değil.

Zenginliklerini elde etmek için sömürdükleri ülkelerin yeraltı-üstü kaynaklarının tükeneceğinden korkuyorlar.

Birinci endişeleri bu olmakla birlikte esas kapılarında bekleyen tehlike, sömürdükleri ülkelerin yavaş yavaş uyanarak kendilerine gelmeleri ve artık sömürülmelerine son verme kıpırdanışlarıdır.

Batı ve batıcı batılların öteki dünya gibi bir değer yargıları yoktur. Kendi çıkarları dışında hiçbir canlı varlığın onlar için önemi bulunmamaktadır.

Dolayısıyla yaşayabilmek için zenginliklerinin yerinde olması ve asla tükenmemesi gerekir. Bunun için de her yolu her şekilde denemektedirler.

¥

Aklı eren yahut ermeyen herkes bir Batı’nın mevcut haline baksa, bir de saldırdıkları ülkelere baksa, rahatlıkla bu fotoğrafı görebilir.

Batı iki yüz yıldır, yeraltı ve yerüstü zenginliklerini gasp ettiği memleketlerin her kıpırdanıştan ürkmekte ve derhal oralarda terör, anarşi ve kargaşa üretmektedir.

Tam bu noktada şunu söyleyebilirsiniz:

-“Yahu kardeşim iyi hoş da peki bu devletlerin halkı hakikaten bu kadar salak, aptal ve geri insanlar mıdır”?

Sorunun cevabı zaten hemen herkesin kendi zihninde şekillendiği için sanırım bir şey söylememe ihtiyaç kalmadı. Geçelim.

¥

Batı ve batıcı batıllar, yaşam düzeylerinin düşmesinden ve zerre emek vermeden haksız yere elde ettikleri zenginliklerini kaybetmekten korktukları için; ruhlarını, kimlik ve kişiliklerini kirletmeyi, hayatta kalmanın şartı olarak görmektedirler.

Elbette zenginlikleri, başkalarının kaynaklarına bağlı olduğu için kaybetmekten korkacaklardır. Bu yüzden türlü türlü kötülükler onlardan gelmektedir.

Korkuları yüzünden en umutsuz, en karamsar çalışmalar Batı’da yapılmaktadır. Çünkü bugün insanlığın yüz yüze kaldığı sorunlar, Batı uygarlığının ürünüdür.

Bu yüzden de saldırgan ve vahşidirler. Yine soralım:

-“Yer kürede; açlıkla, yoklukla, terörle, savaşla, gaspla, ihanetle, sömürüyle başı dertte olan hangi ülkede Batı’nın eli yoktur”?

Yalnız bunları söylerken elbet söz konusu ülkelerin halklarını toptan aynı kefeye koyuyor değiliz. Böyle anlaşılması iyi niyetle bağdaşmaz.

Tabii ki kastımız, dünyanın başına bela olan ülkeleri yöneten perde önü ve perde arkası aktörlerle bunlara hizmet edenlerdir.

¥

Ezcümle:

Günümüzde ABD ve bazı Batılı ülkelerle içimizdeki batıcı batıllara karşı, devletimiz milletimizin büyük ekseriyetiyle bir ve beraber mücadele etmektedir.

Müslüman ülkeler içinde halkı ve yönetimi dinamik olan tek devlet biziz. Bu sebeple de iç ve dış düşmanlar her yolu deneyerek, üzerimize ihanetlerini akıtmaktadırlar.

Batılıların ve batıcı batılların, egemenliklerini genişletme yolunda kullanabilecekleri silahlardan başta geleni ekonomik güçtür.

Bu yüzden akla hayale gelmedik her yolu deneyerek; vicdanlarını, ruhlarını kirletip, devleti ve milleti zora sokma hayasızlıklarını sürdürmektedirler.

Velhasıl; bizim ülkemizdeki esas felaket, insanlığımızın tükenmesi olur. Aman!...

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23