• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Batı düşmanlıktan vazgeçer mi?

14 Şubat 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Batı bize düşmanlık etmekten vazgeçer mi? Zinhar! Asla!

Ne kadar barış yolu ararsak arayalım, menfaatleri icabı “zorunlu barışa” razı olsalar da fırsat bulduklarında ihanetten geri durmazlar.

Karabüklü şehidimiz Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın vasiyeti, asırlık meselenin özetidir. Ne diyordu kahraman Ömer Bilal’imiz:

Kardeşim bu savaş Haç ile Hilal’in, imanla inkârın, Hak ile Batılın, küfür ve tevhidin savaşıdır”. Bundan öte bir yorum gevezelik olur.

………………

Batı ahlaksızlığını anlatmak için Mevlana Hz.lerinden bir hikâye sunalım.

Anne köpek, yavrularıyla beraber yol kenarında dururken, ileriden büyük bir zatın geldiğini görünce, yavrularına dönüp:

-“Bakın yavrularım”, demiş. “Şu yanımızdan geçecek olan kimse çok büyük bir zattır. Sakın hürmette kusur etmeyin”! Anne ve yavruları, saygılı bir şekilde, büyük zatın geçişini beklemeye başlamışlar.

Zatı muhterem önlerinden geçip biraz uzaklaştıktan sonra anne köpek adamcağızın arkasından koşup, havlayarak paçasından kapıvermiş. Yavrular ne olup bittiğini anlamadıkları için annelerine sormuşlar:

-“Anne, biraz önce bize neler söyledin, şimdi gidip adama saldırdın, hangisi doğru bize söylediğin mi yoksa bu yaptığın mı?”

Anne köpek gururlanarak; “Söylediğim de doğru, yaptığım da doğru çocuklar” demiş ve sebebini anlatmış:

-“Bakın” demiş. “O zatın büyük bir kimse olduğu ve hürmet edilmesi gerektiği doğrudur. Ama başka bir doğru daha var. Bizim de köpek olduğumuz doğrudur. Bunu hiçbir zaman unutmamalı ve gereğini yapmalıyız!” Geçelim.

………………

Batı denilince elbet sadece sınırlarımız dışındaki Haçlı zihniyetliler anlaşılmamalı. Bir de onların, mide ve bağırsakları dışındaki organlarını kullanmayan içimizdeki uşakları var.

Varlığımızı ve bekamızı tehdit eden içerideki Haçlı yandaşı siyasi partiler ve sivil toplum örgütü adlı karanlık kuruluşlar, dışarıdaki sahiplerini aratmayacak derecede memleketin başına sürekli musibet ekip durmaktalar.

Üçüncü bir ihanet unsurunu da unutmamalı. Onlar da yine ABD ve AB’nin beslemeleri olan; kimliksiz, kişiliksiz, haysiyetsiz, kostümleriyle Müslim, zihinleriyle Firavunluk yapan dolar tapıcıları.

Petrolleri ve diğer zenginlikleriyle Batılıları kendilerine köle etmek varken, onların kölesi olan cibilliyetsizler ki, ne denilse azdır. Geçelim.

………………

Hamdolsun, bütün ihanet cephelerine rağmen, devlet-millet dirliğimiz ve birliğimiz onurlu bir şekilde muhafaza edilmektedir.

Mazlumların duası, zalimlerin silahlarının önündeki en büyük engeldir. Dünyanın her noktasındaki mazlum milletler gece gündüz dua etmektedirler.

Üzerinde yaşadığımız ve İstiklal mücadelesi verdiğimiz topraklarımız, “yeryüzünün kalbi” olarak bilinir ve isimlendirilir.

İşgalci ve sömürgen Haçlı kaynaklarında, “Küçük Asya Anadolu” olarak geçer ve ellerinin ayaklarının sürekli topraklarımızda olmasını isterler.

Dolayısıyla iç ve dış tehditleri tanımak ve bilmek mecburiyetindeyiz. Zamanın ve mekânın dışında kalarak seyirci olamayız.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23