• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hacı Yakışıklı
Hacı Yakışıklı
TÜM YAZILARI

Sürmanşette Kur’an, reklamda faiz, iç sayfada bikini!

29 Mayıs 2017
A


Hacı Yakışıklı İletişim: [email protected]

Her şey bir pazarlık meselesiydi, daha fazla verenin daha çok söz hakkı olduğu ülkenin çocukları Filistin sevdasını vitrindeki %50 indirime değiştiler! Esma ölebilir, biz indirim kazandık ya!

Nostaljiye dönüşen Ramazan, eğlence adı altındaki gürültüler; ama bak Afrika sömürülüyor. Onlar ise Afrikalı çocuğa “Ankara’nın bağları” şarkısını okutup, ‘ne kadar sarhoş olduysan kaldıramıyorsun kolları’ dedirtiyorlar. Çocuk anlamıyor, sadece oynuyor. Ümmetin hali!.. Nostalji bile utanmalı!..

Riyakârlar her yanı sardı. Kendi içimize dönüp bakmakta fayda var, biz ne kadar net ve dürüstüz. En son ne zaman, “Yarabbi ümmeti birleştir, bizi mazluma yardım eden kullardan eyle” dedik! Yoksa arabanın modelini yenileme duaları mı ediyorduk o sırada yahut evin mobilya taksitlerini ödeme kolaylığı mı nasiplenmek istiyorduk? Gelin ata binmiş; hani bana, hani bana demiş?!

Kendimi hiçbir şeyin dışında tutmadan ve senin de kollarından tutarak söylüyorum!

Basın-yayın üzerinden yönetilen dünyada, eleştirdiğimiz “medya gruplarını” baş tacı eden bizim yöneticilerimiz değil de kim? Millete kan kusturmaya çalışanlara karşı “kızılcık şerbeti içtim” deme devri kapanmadı mı?

Adamlar gazetelerinin manşetine, televizyonlarının en reytingli saatlerine “çıplak figüranlar” serpiştiriyorlar. Gazetelerinin görkemli yerlerinde “faiz reklamları” var. “Cola içiniz” diyorlar, çünkü Ramazan Cola’sız çok sıkıcı geçermiş. Her şey biz eğlenelim diye, oh be, yaşasın!

Zakkumun kökü programına hoş geldiniz! Size tüm acıları unutturup eğlendireceğiz. Bombalanan şehirler sizden çok uzak, siz Grand De Lüx bir hayata layıksınız, şimdi reklamlar!..

“Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan” yazan gazetenin iç sayfasında “Kimin eli kimin bilmem neresinde” haberleri rezilce sergileniyor. Kim şaha kaldırıyor bunları? Trump mı?

Ramazan sohbeti dinlerken pat diye giren reklamlarda “Faiz alın, faiz yiyin, çok mutlu olursunuz; cipslerin çıtır çıtır lezzetini tadarsan kızlar erkekleri, erkekler kızları peşinden sürükler” nidaları evlerin duvarlarını zangır zangır inletmiyor mu?

“Efendim hürriyet ve özgürlük var” değil mi ama Monşer?

Sayın çok muhterem, az su katılmış bayım! Kur’an-ı Kerim sohbeti dinlerken araya giren reklamlarda dondurmaya affedersiniz neredeyse tecavüz eden yarı çıplak yosmalar evlerin odalarına çoluk, çocuk, eş, dost, akraba otururken nasıl girebiliyor? Buna kim müsaade ediyor? Trump’ı yukarıda söylemiştik!

Toplumun kültürel kodları böyle dinamitlendi ve açılan yaralar kanamaya devam ediyor. Emine Şenlikoğlu’nun bahsettiği “Gençliğin imanını sorularla çaldılar” mevzusu şimdi çok masum kalıyor. Gençliğin imanını çaldıkları gibi, bütün toplumun ahlakını da kirli ekranlar vasıtasıyla çalmaya devam ediyorlar. Çaldıkça eğlendiriyorlar, eğlendikçe unutturuyorlar!

Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz, lakin bugün salyangozları bizzat Müslümanlara sattırmaya çalışıyorlar!

Türkiye; birilerinin orta parmağıyla gösterdiği yollardan geçmeyi bırakıp, kendine bizzat işaret parmağıyla istikamet çizmeye başladığı gün “kandan” bahsettiler. 15 Temmuz’da kan üzerinden yaptıkları hesaplar geri dönenler, başka hesaplara giriştiler. Biz neyi boş bıraktıysak onu doldurdular.

MİT Raporu’na göre FETÖ’nün 767 okulu var. Nerede eksik isek, orayı doldurmuşlar. Bugün dahi bu eksikleri tamamlayabildik mi? Erdoğan ve onu sevenler uğraşsın dursun, fakat onun eteğine yapışmış bazı kendini bilmezler düşman sofrasından kalkmasın!

Kıçı başı ayrı oynayanların “tarafsız” diye nitelendirildiği bir ortamda “taraflı” gazeteci olmayı tercih ederim! Hakk’tan ve hakka tapan milletten taraf! Allah bu yolda istikamet versin.

İngiliz mandası olmaktan kurtulup onları kovduk zannederken, geriye “mandalar” bıraktıklarını geç gördüğümüz için 100 yıldır belimizi doğrultamadık.

Bir yanda “çıplak manken” fotoğrafı, bir yanda “Kur’an” reklamı!!!

Bu mudur yani? Yazıklar olsun, bunlara prim verenlere de yazıklar olsun! Siyonist yamakları, onun bunun süslü maşaları, köle olmaya gönüllü kadavra artıkları! 

Mübarek Ramazan günü keşke daha güzel, ferah ve iç açıcı mevzuları yazsaydık. Ama etrafımızdaki düşman silahla değil “reklamlarla” ve “ekranlarla” hücum ediyor. Biz derdin sadece kıyısını yazdık.

Allah hepimizi “rızasına uygun” kullardan eylesin. Bizi yine bize bırakmasın, istikametimizi doğru eylesin. Biz aciz kullarız, göğsümüzden iman aşkını eksik etmesin.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23