• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hacı Yakışıklı
Hacı Yakışıklı
TÜM YAZILARI

SSK’nın idrar kokan yatakları ve rejim

18 Şubat 2017
A


Hacı Yakışıklı İletişim: [email protected]

Diktatör mü görmek istiyorsunuz? Kendilerine emanet edilen masaların üstünde tepinerek, “Bu kadına haddini bildirin” sözlerini neredeyse cinsel bir ihtirasla alkışlayanların akıttıkları salyalara bakın yeter!

Recep Tayyip Erdoğan’a diktatör diyenler eminim 1990’larda SSK’nın idrar kokulu yataklarında yatmamış ve o yatağa yatmak için sabah 5’te sıra beklememiştir!

Ajitasyon yapma amacında değilim, bir siyasi partiyi öne çıkarmakla işim olmaz, bana ne, biz siyasetçi değiliz. Tek amaç doğruyu ve gerçeği görmek ve mümkünse gösterebilmek…

Biz o hastanelerin idrar, ter, ilaç, çamaşır suyu, sigara kokulu koridorlarında çok dolaştık efendiler! Siz neyi anlatıyorsunuz?

Bu millet “evet” derken sadece anayasayı değil, büyük ve gelişen Türkiye’yi düşünüyor; bunun da farkında olmanız lazım!

Ve farkında mısınız bilmem ama biz 28 Şubat’ı sizin çok sahiplendiğiniz “eski sistem”de yaşadık; 1960, 1970, 1980’i de yine bu sistemde yaşadık. Umuyoruz ki yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile beraber bu riskler geride kalacaktır.

“Seni Başkan yaptırmayacağız” diyen zihniyetlerin amacını herkes biliyor. Meselenin “ağaç” olmadığını herkesin bildiği gibi!..

Garibanın, mazlumun, fakirin, yoksulun, eski dönemlerdeki asfaltsız sokakların, çamurlu yolların çilesine “evet” şahidim demeyen ne bilsin çileyi!

“Türkiye’de ayrımcılık var” diyenler eminim; “Herkes sınıfında otursun, başı örtülü olan kızlar hem sınıfı hem okul sınırlarını terk etsin” dendiğinde yaşanan travmayı asla görmek istememiştir. Görmediler de zaten! Nur Serter gibi “5’i hariç hepsinin başını açtırmakla” övünüp durdular.

Cumhurbaşkanı ve Genelkurmay Başkanı omuz omuza saf tuttuğunda yahut Erdoğan umreye gittiğinde “irtica” yaygarasıyla “laik-atak” geçirenler; Türkiye’nin Başbakan’ı Macaristan kumarhanelerinde fink atarken çağdaşlık mavraları atıyorlardı!

Zulüm mü görmek istiyorsunuz? 

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde tedavi görürken, sağlık karnesindeki fotoğrafı başı örtülü diyerek tedavisi yapılmayan ve bu süreçte vefat eden 71 yaşındaki Medine Bircan’a yapılanları görün yeter! Kemal Alemdaroğlu o dönem açıklama yapıp; “Biz ayrım yapmıyoruz, herkese bakıyoruz, beni yıpratmak istiyorlar” dese bile biz Medine Bircan’ın “mecburen” perukla fotoshop yapılmış fotoğrafını unutamıyoruz.

Okul birincilerine ödülü teslim edilmediği için dökülen gözyaşlarını, tel örgüler ardından evlatlarının askeri yemin törenini boynu bükük izleyen aileleri unutamıyoruz.

Unutturamazsınız!

Niye ve neye “evet” dediğimizi anlayabiliyor musunuz?

Rejim değişecekmiş! Değişmeyen rejiminizde ne yaptığınızı gördük, siz bu halka hangi “rejimden” bahsediyorsunuz?

Kamusal alanlarda ezdiğiniz bu millet, anayasa referandumunda 16 Nisan gününde sandıkları var gücüyle ve hür iradesiyle patlatacaktır!

Gerçekçi oy oranı mı istiyorsunuz? Şimdi seçim olsa kararsızlar hariç en az %55 çıkıyor! Bu oran ilerleyen süreçte %60 bandına dayanacaktır.

Bir kez daha göreceğiz ve neye layıksak öyle yönetileceğiz!

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23