• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hacı Yakışıklı
Hacı Yakışıklı
TÜM YAZILARI

Seni yolun başında bekliyoruz Michael Rubin!

27 Mart 2017
A


Hacı Yakışıklı İletişim: [email protected]

“Recep Tayyip Erdoğan artık yolun sonuna geldi” diye mesajlar yazan Michael Rubin, Amerika’nın Pensilvanya eyaletinde doğmuş bir veled-i Türkiye düşmanı!

Erdoğan’ı tehdit ettiğini sanıyor ama esasında Fetullah Gülen’in ağzından hepimizi tehdit ediyor. ŞAYET SİZ MİLLETİN SEÇTİĞİ BİR LİDER OLAN ERDOĞAN’I YOLUN SONUNA GETİRDİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORSANIZ, BİLİN Kİ TÜRKİYE’NİN ŞEREFLİ İNSANLARI OLARAK SİZİN GİBİ ŞEREFİ AYAĞA DÜŞMÜŞLERİ O YOLUN BAŞINDA BEKLİYOR OLACAĞIZ!

Allah büyüktür, sizden korkarak geçen bir hayatı reddediyoruz. Siz büyükseniz, bizim inandığımız Rabbimiz sizden büyüktür. Zulmünüzün karşısında evlerimizde oturmayacağımız gibi, hapishane köşelerinde esir de düşmeyeceğiz. Dişe diş!.. Buyrun, sizi o çok güvendiğiniz yollarda bekliyoruz. Ama öyle dal yaprak geleceğimizi sanmayın. İlm-i siyaseti bizler de öğrendik efendiler! Diplomasiyi bizler de gayet iyi biliyoruz. İtleri kovalamayı da çalıyı dolanmayı da becerecek yiğitler bu milletin sinesinde sizleri bekliyor. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi: Topunuz gelin! Bundan böyle Türkiye’ye geleceği olan varsa, elbet göreceği de olacaktır!

“SEN TAYYİP’İ KURTAR, BİZ CUMHURİYET’İ”

Yoh yaaa! Essah mı diyon? Ruhu müptezelleşmiş çukura bak!

“Hayır derseniz; siz Tayyip’i kurtarırsınız, biz de Cumhuriyet’i kurtarırız” diyor! Başta iyi niyetli bir cümleymiş gibi dursa bile bu cümleyi kuran “Cehennemin yolları iyi niyet taşlarıyla döşelidir” sözünü de biliyor olsa gerek!

Hâlâ Cumhuriyet’i elit burjuvanın malı sanıyorlar. Cumhuriyet sizin babanızın tapulu malı mı? Rejimi korumak sadece size tevdi edilmiş kutsal bir damacana mı? Geçin bu ayakları geçin! Üst perdeden çemkirerek akıttığınız tükürükler genzinize kaçar sonra. Kamusal alanlara gelesiceler!

“EVET 33, KARARSIZ 10, HAYIR 57 Mİ?”

Sosyal medyada özellikle “hayır” cephesinde dönen rakamlar bu şekilde! “He anam he” deyip geçeceğim ama bu rakamlara öyle bir inanıyorlar ki neredeyse loto kuponu yapıp oynayacaklar! Kendilerini bu rakamlarla avutuyorlar. Adama sormazlar mı “kedi buradaysa ciğer nerede, ciğer buradaysa kedi nerede?” diye! Bilginiz olsun, böyle bir anket sonucu yok! “Evet” oranı şu anda kararsızlar hariç en az %55; ki bunu bir temenni olarak değil, gerçekçi bir oran olarak söylüyoruz. Temennimiz daha yüksek çıkması, açık ve net söylüyorum, bu da bizim düşünce özgürlüğümüz! “Hadi ateistler bunu da açıklayın” diyeceğim ama onlar uzun zamandır hiçbir şeyi açıklayamıyorlar. Ne yapsınlar adamlar; deprem olunca şahadet getirip, ortalık düzelince soluğu entel barlarda alıyorlar.

 “BİR PROJE OLARAK İHSAN ELİAÇIK”

Farklı düşünceleri olan bir insandı, şimdi tek-tipçi takılıyor. Bir de grup kurmuş kendisine, adı da anti-kapitalist Müslümanlar! Zaten böyle adamlar sayesinde bölündükçe bölüneceğiz! Elma seven Müslümanlar, tandırda yapılan ekmeği fırında yapılandan daha çok seven Müslümanlar!.. Olur mu böyle şey, elbette olmaz! Kategorizasyonda dip yaparsak, maalesef dünya zalimlerine meydanı vermeye devam ederiz.

“ABDURRAHİM KARAKOÇ VE HOLLANDA’NIN KÖPEKLİ POLİSLERİ”

Yazımızı gazetemizin rahmetli yazarı Abdurrahim Karakoç’un geçtiğimiz günlerde Savcı Sayan tarafından sosyal medyada paylaşıldıktan sonra 1 milyon 400 bin kişiye ulaşarak rekor kıran şiiriyle bitirelim:

İnsan kaçarsa itler saldırır emmi.

Dik duran insan iti yıldırır emmi.

Hele bir yiğitçe hücum eyle de gör,

İtler de sahibi de çıldırır emmi

**Bu da Hollanda’nın köpekli polislerine kapak olsun!

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23