• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hacı Yakışıklı
Hacı Yakışıklı
TÜM YAZILARI

PKK’nın artıkları, haysiyetsiz kapı kulları!

14 Ekim 2019
A


Hacı Yakışıklı İletişim: [email protected]

Meselemiz “başkalarının ne yaptığı” değil aslında, “bizim” ne yaptığımız önemli! Ama hem aramızda yaşayıp, üstelik milletin teveccühüyle bazı noktalara gelip hem de “millete karşı” hareket edenlerin yaptıkları yahut yapmadıkları da ister istemez gündemimize giriyor.

PKK’nın kaçırdığı evlatlarını geri isteyen anneler için tek kelime etmeyenler, PKK’nın direğe bağlayıp kafasına kurşun sıkarak infaz ettiği esnaf abimizle ilgili tek söz etmeyenler, kurban eti dağıtırken parça parça edilen Yasin Börü için tek kelime etmeyenler var.

Stratejik her mevzuda konuşup sıra milletin evlatlarına gelince sus pus kalmayı tercih edenleri hiç mi konuşmayalım? Ruhunu tuvaletten çıkarken düşürüp atmış dış güdümlü beyinlere hiç mi sözümüz olmasın? Siz artık kokuyorsunuz! Beyniniz kokuyor! Her yana pis kokunuz, pis kelimeleriniz bulaşıyor!

O vakit artık “temizlik” vakti!

Gönlüm hak yolu bulmanı ister ama gayrimüslim de olabilirsin, başka bir kavme mensup olabilirsin, başka sistemleri savunuyor olabilirsin, ben hayata dair ne düşünüyorsam tam tersini düşünebilirsin! Bu senin hakkındır!

Yani cehennemde oturmak yahut cennette dolaşmak senin bireysel kararın! Biz bu dünyayı zalimler dışında kimseye cehennem edecek değiliz; ama ahirette karışmayız, orasını Allah bilir!

İnsanlara kurşun sıkan terör örgütlerini savunmaya kimsenin hakkı yok! 

Böyle bir hak yok!

Afedersiniz kendisine kısaca LGBT diyen insanların da barınma, sağlık, gıda gibi temel hak ve özgürlüklerine ses çıkarmayız! Bunlar haktır! Varsa bir hastalıkları tedavi edilir, varsa bir suçları bunun cezasını devlet verir!

Ama terör örgütünü, PKK’yı, DHKP-C’yi, DEAŞ’ı, FETÖ’yü savunma diye bir hak yok!  

Türkiye’nin Mehmetleri operasyona çıkmış, canlarını siper etmişler, terörü süpürüyorlar; ama bu insanlardan çıt çıkmıyor! Terörü süpüren Mehmetlere destek vermeyenlerin kapısının önünü süpürdüğümüz yeter!

“SAVAŞA KARŞILAR İMİŞ”

Türk Tabipler Birliği yine savaşa karşıymış! Ama her savaşta susan TTB, DİSK, KESK, TMMOB gibi odalar sıra Türkiye’nin ordusuna gelince başlıyor konuşmaya!

Hangi Türk bunlar? Bunlar nerenin doktoru? Bu odalar tüm doktorlarımızı temsil etmiyor! Hükümetin hazırladığı bir yönetmelikle TTB’ye alternatif olarak Milli Hekimler Birliği kurulmalıdır! Ne işe yarıyor bu Türk Tabipler Birliği! İşleri güçleri aidat toplamak! Doktorlar buraya “mecburen” üye olmak zorunda, yoksa özel sağlık kuruluşlarında çalışamıyorlar! Diğer birçok kuruluş da aynen böyle “aidat usulü” çalışıyor!

Mehmetçiklerimize karşı açıklama yapan bu kuruluş bir de Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından özel yetkilerle donatılmış! Bu duruma da “yeter artık” diyoruz! Kıymetli ve başarılı Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın bu işe el atacağını düşünüyorum. Zira Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu odalardan “Türk” isminin kaldırılmasını yahut alternatif birliklere müsaade edilebileceğini belirtmişti. Türk Tabipler Birliği’ne alternatif olarak Milli Hekimler Birliği kurulabilir, diğer oda ve birlikler için de muhakkak alternatifler oluşturulmalıdır.

“DİYARBAKIR ANNELERİ ORADA, KADIN DERNEKLERİ NEREDE?”

Evladı PKK tarafından kaçırılan anneler ve babalar 40 günden daha uzun zamandır HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde eylem yapıyor. “Evladımızı en son HDP’de gördük, burada gördük. Madem öyle yine buradan çıkarsınlar” diyen aileler feryat ediyor. Nerede “bazı” kadın dernekleri? Burada bekleyenlerin çoğu kadın, PKK tarafından kaçırılanların bir kısmı da kız çocuğu! Bu kadınları neden görmezden geliyorsunuz! Çünkü sizin amacınız başka! Sizin amacınız “kadın hakları” değil bilakis kadınları “özgürlük” adı altında cinsel meta haline getirip bireysellik çamurunda yok etmek! 

“CEM YILMAZ’IN PARASI”

Yoğun tepkiler üzerine Cem Yılmaz bir gösterinin parasını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağını açıklamış. Almayın! Bu şahsın gösterişli parasına milletimizin ihtiyacı yok! Kanaatimce tepkilerin önüne geçmek için verdiği paraları kendisinin olsun.

Cem Yılmaz’ın 18 Ekim’de yeni filmi vizyona girecek. Şahan Gökbakar yine bir Recep İvedik filmi çekecek! Yılmaz Erdoğan bir televizyon kanalında program yapıyor. Tarkan konserler veriyor. Hâlâ bunları izleyecek miyiz? İsterse milyonlar gitsin, ben gitmeyeceğim!

HDP’nin sırtını yasladığı PKK’ya ve onun Suriye’deki ismi olan YPG’ye karşı Barış Pınarı Harekâtı’na çıkan askerimize destek açıklaması yapmayanları; Diyarbakır’da oturma eylemi yapan ailelere suspus kalanları kendi paramla zengin etmeyeceğim!

İşin ilk günlerinden itibaren konuşmuşlarsa, millet ile yan yana durmuşlarsa ve bunu duymamışsak açıklasınlar, yazalım! Ama ben hiç destek verdiklerini görmedim.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gerçek

İnsanlarımızı katledenlere ne çok merhamet eden zavallılar varmış ülkemde. Herseyimizi yeniden yazıp uygulamamız gerekiyor yoksa daha çok nesilleri kaybedecegiz. Aslında bunun tek ilacı yüce dinimiz İslam bizi bu kötülükten ancak Allah a imanımız kurtarır.

Cem Erdem

İşte şimdi Cem Yılmaz ayvayı yedi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23