• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hacı Yakışıklı
Hacı Yakışıklı
TÜM YAZILARI

Nur Serter Cemaat Ablasıdır

08 Mart 2014
A


Hacı Yakışıklı İletişim: [email protected]

Yolsuzluk iddiaları AK Parti’yi değil ama Gülen Grubu’nu yıprattı! Eline taş alıp attığını zannedenler bunun “bumerang” olduğunu anlayamadılar. 300 yıldır unutulan ruh uyandı! Avrupa Birliği’nin lokomotif görevini farkında olmadan Gülen üstlendi! Zaten AK Parti’nin AB’ye girme hedefi öz itibariyle hiç olmadı. Hepimiz tiyatral bir yılana sarıldık o kadar! AB bir müddet muhalefetin yapamadığı “lokomotif”görevini sürdürdü. Son kullanma tarihi gelse de bir müddet daha “canlarım benim” olayı devam edecek! Cemaat tartışması Türkiye’ye trilyonlar kaybettirse de önümüzdeki 10 yıllar boyunca kazanılacak maddiyatın yanında hiç kalır! Kısa vadedeki maddi kayıplarımız, uzun vadede “dünya liderliği” olarak bize dönecektir. Türkiye “şah” çektiği an süper güç olacak! Asıl mesele önümüzdeki “muhalif güç”ün kim olacağı! AB’nin yerine kim geçecek? Zîra biz hâlâ lokomotifsiz ilerleyecek  muhalefete sahip değiliz! Türkiye’nin yeni muhalif gücü “dış kaynaklar”dan çıkacak! Bu muhalefet, keşfedilmiş son kıta veya Kırım’ın varisleri olacak!

Gelelim ablamıza! 28 Şubat’ta “Nur” Serter’in yüklendiği misyon ile Gülen grubunun yüklendiği misyon “paralel” ötesi! Daha dershane tartışmalarının başında Nur Abla’yı referans gösterenler grup medyası değil miydi? Tepkiyi görünce deşifre olmanın sancısı ile haberi kaldırdılar.

Nur Serter “ikna odaları” kurarak gençlerin inançları üzerinden çağdaş Nemrut’lara verdiği sözü yerine getirmenin hazzını yaşarken; güya içimizden birileri de “açılın gitsin” fetvalarıyla Allah’ın emrini yine Allah’ın adını kullanarak bertaraf etmenin son provasını yapıyordu. Nur Serter “5’İ HARİÇ HEPSİNİN BAŞINI AÇTIRDIM” sözünü sol yanındaki meleğe ezberletirken, içimizdeki İrlandalılar “istisnasız hepsinin” başını açtırmakla Siyon yıldızına selam çakıyordu!

Gerçek İslam cemaatinin birer mücahidi olan “abiler” ve “ablalar” başımızın üstünde, gönlümüzün en güzel yerindedir! Şanlıurfa İpek Palas Oteli’nin 27 numaralı odasında, kapısında polisler onu şehirden kovmak için beklerken vefat etmiş Said-i Nursi’nin aziz hatırasına hürmet ediyoruz. Çok Gülen abla’lar ve çok Gülen Abi’ler; hırs ve entrika elbisesine öyle sarılmışlar ki bunu en hünerli çilingir bile açmakta zorlanır! Fethullah Gülen, çilingir olması gereken yerde anahtarları kırma misyonunu sürdürdükçe kazanan olmayacak! Bir yarıştan bahsetmiyoruz, adil ve lider Türkiye’den bahsediyoruz! Bu Türkiye’de bizler Gülen’i de görmek isteriz, ama o bizi görmek istemiyorsa elden ne gelir! Ülkemizde bizimle birlikte yaşayan ve bu güne kadar Gülen’in müntesibi olmuş kişiler düşmanımız değildir. Onları öteleyecek, yok sayacak değiliz! Artık onlardan da “Tüm Türkiye bizimdir, tüm vatandaşlarımız bizimdir” sözünü duyarak kardeşçe yaşamak istiyoruz! 

BAŞÖRTÜYÜ CeHaPe ÇÖZDÜ, 

SORUNU BAŞBAKAN ÇÖZDÜ!

Tersinden üfüren son samuray(!) Kemal Kılıçdaroğlu iyice gemi azıya aldı! Miting meydanlarında bir şeyler isteyip duruyor! Ne istiyor? “Güzel Türkiye, genç Türkiye, tatlı Türkiye..” Ha bire isteyip duruyor! Arkadaş(!) hep istiyorsun, biraz da hizmet ver! Dersim’i bombalayan partinin başındaki Dersimli Kemal Kılıçdaroğlu başörtüyü diline doladı yine! Başörtü sorununu biz çözdük deyip duruyor! Kemal Bey; siz örtüyü çözdünüz, sorununu değil! 

CeHaPe’yi eleştirmeyeyim, her yanı dökülen Kılıçdaroğlu’na söz etmeyeyim, düşene bir tekme de ben vurmayayım diyorum; ama demeden edemiyorum. CeHaPe’ye oy veren vatandaşları insan hak ve hürriyetleri noktasında kendi haklarımızdan geride görmüyoruz! Artık CHP seçmeninin sırf Kemal Kılıçdaroğlu’na acıdığı için oy verdiğini düşünmeye başladım! Mustafa Sarıgül ise Erkan Mumcu ve Abdüllatif Şener’in akıbetine doğru ilerliyor! CHP’liler keşke sine-i millete dönse!

“AK PARTİ İKTİDAR OLURSA 

HEPİNİZ ÇARŞAF GİYERSİNİZ”

Kamer Genç! CHP’nin kokmayan gülü, güldürmeyen komedyeni, tuzsuz yemeği, kafiyesiz şiiri, derisiz davulu, şekersiz dondurması, lastiksiz arabası, kiremitsiz çatısı, yolcusuz İETT otobüsü, raysız treni, duvaksız gelini, tıraşsız damadı, şirazesiz tartısı, üstün zekâsıyla herkesi kendine hayran bırakan Muhteşem Kamer! Halk Tv’de geçenlerde yayınlanan bir programda “AK Parti iktidar olursa hepiniz çarşaf giyersiniz” diyor. Zekâsını sevdiğim Kamer Efendi, AK Parti zaten iktidarda! Halk Tv dedim ama STV de olabilir, malum bu aralar ikisini birbiriyle karıştırır olduk!

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23