• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hacı Yakışıklı
Hacı Yakışıklı
TÜM YAZILARI

Açığa alınanlar neden çok rahat?

06 Ağustos 2016
A


Hacı Yakışıklı İletişim: [email protected]

Hepsi değil ama çoğunluğu öylesine rahat ki..

Sanki tatile çıkıyorlar. 

Sanki birisi kulaklarına “Çok ses etme, çek git, tatil bitince döneceksin” demiş havasındalar.. Hani az üzülseler, yıllardır çalıştıkları arkadaşlarından ayrılmanın burukluğunu yaşasalar anlayacağız; neredeyse güle oynaya gidecekler. Hepsi böyle değil tabii, ama ekseriyet bu şekilde!

Sözü nereye getireceğimi anladığınızın farkındayım.

Ve anlaşılan Alamut Kalesi düşmedi!

Pensilvanya, Amerika ülkesinin Kızılderili ırkı katledilerek kurulmuş 50 eyaletinden biri. “Pennsylvania” kelime olarak “Pen Ormanları” manasında. Dünyanın en büyük sömürgecisi İngiltere’nin amirallerinden William Penn’in soyadı ile ormanlık alan anlamındaki “sylvania” kelimelerinin ittifakından oluşmuş! 

İsim babası ise İngiliz Kralı 2. Charles! 

Eyaletin 12 milyonluk bir nüfusu var ve bu nüfusun 12 binini Kızılderililer oluşturuyor.

Ancak Pensilvanya, Alamut Kalesi’nin sadece bir burcu!

Orman deyince aklıma “Külli makamın mâkâl, külli ormânın çakal” sözleri geliyor. Yani her makamın bir sözü, her ormanın da bir çakalı vardır. Mevki sahibi kişilerin sözleri makamlarına uygun olmalıdır.

Onlar bu kadar rahat ise bizim asla gevşemememiz gerekiyor.

“TÜRKİYE’YE NÜKLEER ATILIRSA…”

“Haydi canım, o kadar da değil, yuh..” diyenler varsa lütfen koşarak uzaklaşsın; zira daha önce de “Darbe mi, o kadar da değil, haydi canım..” diyenleri de görmüştük.

Masumların öldüğü hiçbir savaşın onuru yoktur!

Masumlara ve mazlumlara etnik/dini kimliğini soran hiçbir yönetim sonsuza dek süremez!

Gözünü kan bürüyenlerden her şey beklenir.. 

Hemen hemen herkesin balıklama atladığı Ergenekon/Balyoz sürecinde “toprağa gömülen silahlar” mevzusunu hatırlayın.. Bu silahları gömenler veya gömülmesini emreden “üst akıl” tekrar sahneye çıkabilir.

Elbette biz de tekrar sokağa çıkarız!

Buraya kadar tamam, lakin işin “nükleer” boyutunu unutmayalım. Türkiye’nin elinde bildiğimiz kadarıyla “yasal olarak” nükleer silahlar ve bombalar yok!

Darbe kalkışması yapanlar da yasal değildi.. İki illegal bir araya gelince şeytanlar bile kaçacak delik arayabilir.

Hazırlıklı olmak lazım! Hazırlık derken “tedirgin olmak, korkmak” anlamında demiyorum!

17-25 Aralık’tan bir sene sonra; “Türkiye böyle bir operasyonu durdurduysa bu ülkede bir daha darbe olmaz” diyorlardı. Hatta tarihin Hasan Sabbah’larına diz çöktüren Cumhurbaşkanı Erdoğan bile “Bu ülkede bütün illegal yapıları bitirdik” diyordu.

“Biz bitti demeden bitmez” sözü gayet hamasi ve insanı acayip gaza getiriyor. Gerçekler öyle değil ama! Karşı taraf da aynısını söylüyor. Siyonist zihinler zaten yüzyıllardır bu söz ile hareket ediyor.

Sözün hülâsası: Düşmanların ne zaman ve nasıl gelecekleri önemli değil; onlar geldiğinde bizim ne şekilde ve nasıl durduğumuz önemli!

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23