• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hacı Yakışıklı
Hacı Yakışıklı
TÜM YAZILARI

2 dershane için ateş sal, 2 polisi boşver!

01 Ağustos 2015
A


Hacı Yakışıklı İletişim: [email protected]

PKK diyerek bütün Kürtler’e saldırıyorlar, JİTEM diyerek bütün Türkler’e, IŞİD/DAEŞ diyerek bütün Müslümanlara, sırtımızdan vurdu diyerek bütün Araplar’a saldırıyorlar! Türkler’in hepsini Kemalist sananlar gibi Kürtler’in hepsini terörist sananlar var! Vatanseverlik kisvesi altında “ırkçılık” yapanlara dikkat edelim, verdikleri ara gazlara gelmeyelim!

İki dershane için milletimizin ocaklarına ateşler salmaya kalkanlar, “İki polis için değer mi?” kavgaya diyor! Her şeyi 400 vekil çıkarmak için yapılıyor sananlar, 80 vekil çıkarmak için musluklardan kan akıtıyor! Onların koşullanmış sayısal vicdanına Pavlov’un köpekleri tükürsün! 

“Her şeye yeniden başlayalım, yeniden müzakere edelim” diyenler bu işi karı-koca kavgası sanıyor. Sanki iki nişanlı ayrılmış da yeniden başlayalım diyorlar! Bu ülkenin halklarıyla hiçbir zaman sevgili olamadılar, “Yaşasın halkların kardeşliği” diye bağırarak kalleşlik peşinde koştular! İstisnalar kaideyi teğet geçer, birkaç iyi örnek sadece birkaç iyi örnektir!

Acziyetimizin farkında mısınız bilmem ama hep saldırıya uğrayan bizler oluyoruz! Az başımızı kaldırsak içerideki plancılar “Tehlikenin farkında mısınız?” reklamlarına başlıyor. 300 yılımız hep savunmayla geçti. Hem maddi hem manevi unsurlarımızı sürekli kendimizi savunmak için kullandık. Ne kadar askeri mühimmatımız varsa savunma amaçlı! Artık fetih planları yapmanın zamanı gelmedi mi? Biz bunu der demez birileri alaycı üslupla “Ne fethi, önce kendi içindekileri temizle” diyecek ve yine savunmaya geçeceğiz. Sıktı artık! Dalgacıları boş verme vaktidir, işimize bakalım. Türkiye’nin kuzeyinde devlet kurulacaksa o devleti biz kurmalıyız; önce zihinlerimizle, sonra sancaklarımızla!

Onların amacı hiçbir zaman “söyledikleri şeyler” olmadı. Kendi gizli ajandası olanlar, her şeyiyle ortada olan bizlere “gizli ajandanız var” dedi. Yine savunmaya geçip, olmadığını ispata çalıştık. Amaçları Gezi’de “ağaç”, 17 Aralık’ta “yolsuzluk”, Berkin’de “ekmek”, Suruç’ta “insan”, Kuzey Irak’ta “vatan” değil! Ortak amaçları, Türkiye milletini tek yürek haline getirmemek! Biliyorlar ki bir kere birleşsek daha durduramazlar! Bunu bir de biz idrak edebilsek!

Savunmayı bırakıp saldırıya geçmek gerek! Bunu derken asla masum ve mazlumları ezmekten bahsetmiyoruz! İspanyalı balıkçıların ele geçirdiği Somali kıyılarındaki balık avı hakkını yerli halka vermekten bahsediyoruz. İsrail’in zulüm ile abad olmaya çalıştığı yerde zeytin ağaçlarını asıl hak sahibi mazlumlara vermekten bahsediyoruz. Allah herkesin rızkını verir, dünyada kimse açlıktan ölmez! Açlıktan ölümlerin sebebi onların yiyeceğini ellerinden alan kapitalistlerdir. Sonra oturup öldürdükleri insanlar için kampanya başlatırlar! Timsah gözyaşlarında da tuz var mı acaba?

Son olaylarda yine savunma pozisyonu bize düştü! Çünkü HDP’si, PKK’sı, Paralel’i, Doğan Medyası, Gülen Medyası, CHP’si, Siyonist’i, Yargı Sultası, Solcu’su, LGBT’lisi birleşip saldırıyorlar. Artık çok klasik geliyor değil mi bunların bir arada anılması! Kendileri de alıştı beraber zikredilmeye, keşke bunlara ortak bir isim verip tek tek söylemesek; fazla uzun oluyor!

Savaşı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendi hırsı için çıkardığını söyleyecek kadar yalancı ve at gözlüklüler! Biz milletin temsilcisi Erdoğan’ı savununca da “Neden savunuyorsun” diye yırtınıyorlar! Kimi savunacağım acaba, ülkemin Cumhurbaşkanı Erdoğan yerine Kraliçe Elizabeth’i mi?

Peki, SOLCU yazar-çizer takımını ortalıkta gören var mı? Yoklar, hepsi ülkenin bu en önemli günlerinde tatile çıktılar. Biz de inandık mı? Neredeyse hepsi deliklerine kaçtı. Bütün Bodrumlular alınmasın ama “Kandil” yerine “Bodrum’da” daha fazla militan var! Ortalık yatışınca meydana çıkıp ulu’maya başlayacaklar! Ne diyor Akif: U’lusun, korkma nasıl böyle bir imanı boğar, medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar! Onlar uluyacak, yeter ki biz korkmayıp ayaklarımızı sabit kılalım!

“SİCCİN 2 FİLMİNİN GÖSTERİMİ DURDURULSUN”

Siccin diye bir korku filmi var, ikincisini çekip geçtiğimiz haftalarda vizyona koydular. Siccin ismi Kuran’da geçiyor. Fragmanı izledim, Kuran-ı Kerim’den ayetler okunurken bir kadının karnı parçalanıp içinden şeytan çıkıyor. Bir kişi sûreleri okurken ağzından kan fışkırıyor! Şûra suresi okunurken bir kadın mezar başında çocukların kafasını parçalıyor! 

Bu filmi yapan müptezeller, kendi sapık ruhlarına Kutsal Kitabımızı alet ediyorlar. Akılları sıra “büyü kötüdür” mesajı veriyorlar! Aslında bu şekilde ayetleri okurken insanlara korku unsuru salıyor ve Kuran’ı itici hale getirmeye çalışıyorlar. Bu filmi yapanların, insanların kafasını kameralar önünde tekbir getirerek kesenlerden “zihniyet olarak” farkı yok! Bunlardan bıktık usandık, yeter artık; daha fazla gemi azıya almadan bu ve benzeri yayınlarla ilgili anayasal önlemler bir an önce alınmalıdır, acil talebimizdir!

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23