• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ersoy Dede
Ersoy Dede
TÜM YAZILARI

Barbaros’a Şehit Aileleri Dava Açmalı

02 Ağustos 2015
A


Ersoy Dede İletişim: [email protected]

Barbaros Şansal gibi Yiğit Karaahmet gibileri için birşey söylediğin zaman hemen cinsel kimlikleriyle itiraz ediyorlar.. Sanki o cinsel kimlikleri dolayısıyla laf söylüyormuşsunuz gibi yansıtıyorlar.. Oysa benim isyanım, fiziksel değil zihinsel i*neliğe..  Bahsettiğimiz satılmışlığın, adiliğin, alçaklığın cinsel yönelimleriyle falan ilgisi yok.. Öyle delikanlı ‘gay’ler var ki çevremde.. Öyle kaliteli.. Adam gibi adam.. 

Geçen hafta,  ‘adı Yiğit’,  ‘kendi ezik’ operasyon yazarının, alçakça bir terör saldırısında şehit verdiğimiz polis için sarfettiği “ölen polise üzülemiyorum” sözünü nakletmiştik.. Boksör kocasının beni yakalayıp döveceğini, iki seksen uzatacağını yazmış twitterdan.. Tek bir şey söyledim ona da cevaben.. ‘adam ol adam’.. Adam olun kardeşim.. Memleket yanıyor, uzanmışsınız şezlonglarınıza boyunuzu aşan laflar ediyorsunuz.. Bir şey değil, sizi adam zanneden meczup taifesi de lafınıza kıymet verip itibar edecek, durup dururken bu ihanet sözü, alçaklık bülteni, meşru bir laf gibi dolanacak ortalarda.. Ben çok iyi biliyorum Yiğit Karaahmet’in ettiği o lafın altında ezilip kaldığını ama bu gaz veren alçaklar sürüsü nedeniyle bir türlü geri adım atamadığını.. Çıkıp ‘billahi maksadını aştı o sözüm, Suruç’taki çocukların ölümü öyle etkilemişti ki beni, ne dediğimi sapıtmışım.. Şehit polis ve askerlerimize rahmet diliyorum’ dese, kendi mahallesinden dışlanır, kendi sokağında dayak yer.. Bana ‘boksör kocam seni dövecek’ dediği twitter mesajını, bunların kendini en akıllı zannedeni Oray Eğin twitter hesabında favorilerine eklemiş.. Demek istiyor ki Oray: “takip ediyorum, geri adım atarsan cümle aleme rezil ederim seni”..  Yiğit kardeş, sen bakma ona.. O aynı kaptan yemek yediği adamın arkasından kumpas çevirirken yakalandığı, insan içine çıkacak yüzü kalmadığı için kaçtı-göçtü buralardan.. Senin daha kredin tükenmiş değil..

Bu haftanın ahlaksızlığı, alçaklığı, puştluğu da Barbaros Şansal’dan geldi. “Ölen askerlerimiz için şehit diyorlar. bunlar b*k yoluna gitti Niyazi lafını bilmiyorlar” yazdı Barbaros.. Bu lafı da deniz kenarında şezlonga uzanmış, kocasının dizinin dibinde fantezi yaparlarken yazmış..  Vatan evlatları birer-ikişer toprağa düşerken yapılan bu alçaklığın bir karşılığı, yaptırımı, cezası olmayacak mı?.  Buradan sesleniyorum.. Ne kadar yakını şehit düşmüş aile varsa bir araya gelip, bu müptezel için tarihin gördüğü en ağır davayı açmalı.. Buna şehit aileleri dernekleri ön ayak olabilir.. Hepimiz de müdahil oluruz böyle bir davaya.. Şehitlerimizin arkasından böyle alçakça laflar eden ihanet içindeki adamlardan, bir tanesi hiç değilse bunun cezasını çeksin arkadaş..  Şu adama, dava yağmuru yağmalı yurdun dört bir yanından..  Ayağındaki dona kadar alıp, şehit aileleri yardım derneği gibi bir dernekte oluşturulacak fonla şehit ailelerine dağıtılmalı.. Dike dike kazandığı herşeyini alacaksın elinden..  Alıp şehit ailelerine dağıtacaksın.. Hiç vakit kaybetmeden,  vicdanlı bir savcı bu konuyu yargıya taşımalı.. Şehit aileleri dernekleri de, her bir üyesiyle davaya iştirak etmeli.. Kalın sağlıcakla..

Not: Önümüzdeki bir haftayı, epeydir ihmal ettiğim ailemle geçireceğim.. Ahmet Hakan başta olmak üzere, kimse fazla sevinmesin.. İnşaallah bir hafta sonra buradayım.. Hep dediğim gibi, kalın sağlıcakla.. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23