• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Tudor, neden derbi kazanamıyor?!?

21 Kasım 2017
A


Emrah Savcı İletişim:

Galatasaray için haftalardır şunu konuşuyorduk.. Daha ciddi ekiplerle, ligin iri takımlarıyla karşılaşmadı eleştirelerini hep yaptık..

Ve bu eleştirim hakkında doğru kalıntılarını Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda gördük.. Şunu her zaman söylüyorum, Tudor’un oyun okuma zorluğu var.. Bunu farklı mağlubiyeti sonrasında da diyorum.. Kazandığı bol gollü maçlar sonrasında da hep tekrarlıyorum..

Arkadaşlar, Allah aşkına biri bana söylesin, Başakşehir gibi ligin bence şampiyonluk yolundaki en önemli ekiplerinden birine karşı neden Eren-Gomis ikilisiyle çıkılır?

Bu her maçta denenecek bir hamle midir? Ve yine bana en enteresan gelen ilk yarı soyunma odasına 2-0 geri gidiyorsunuz.. Tüm Galatasaraylı taraftarların beklediği oyuncular yine sahada yok.. Görüyorsunuz ki, aksayan ve gol bulmanız gereken bir ortam var... Sahada yürüyen ve giydiği 10 numaralı formayı haketmeyen bir Belhanda müsabaka 4-1 olduktan sonra Rodrigues değişikliğiyle oyundan alınıyor.. 

Hakikaten bu durumun tek açıklaması var.. O da Tudor, Galatasaray’ı kaldıracak bir hoca değil.. Bu söylediklerimi sezon sonunda da söyleyeceğimden eminim.. Çünkü böylesi makine gibi bir kadronuz varken, siz şayet oynadığınız 7 büyük maçta sıfır çekiyorsanız burada gelecek günlerde alarm sesi kırmızıya çıkartılmalıdır..

Evet hâlâ lider olabilirsiniz, ama böylesi kritik maçlarda hamlelerinizi yapamayacaksanız, bence o koltuğu fazla işgal etmeye gerek de yok açıkçası..

Alt taraftaki fotoğraf önceki akşam Medipol Başakşehir-Galatasaray maçı sırasında Anadolu Ajansı’ndan geçti..

Fotoğrafa bakınca tatlı tatlı bir gülümseme aldı beni... Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaraylı futbolcularla yan yana ve İstiklal Marşımızı okuyor..  Her Galatasaray’daki buhran ve teknik adam krizi sonrası akla gelen ilk isimlerden olmuştur Abdullah Avcı..

Ne dersiniz bu kare önümüzdeki günler için bize bir gösterge olabilir mi?!? Elbette bu bir öngörü ama olursa bu duruma hiç şaşırmam söyleyeyim..

Abdullah Avcı'nın Başakşehir'deki kariyerini üç büyükler dediğimiz bir kulüple taçlandırması benim için bir sürpriz olmayacaktır... Çünkü Abdullah Avcı hakikaten Medipol Başakşehir ekibiyle çok büyük ivme kazanmıştır.. Bunu net görebiliyoruz.. Abdullah Avcı'nın takımının bu sene de şampiyonluğun en güçlü adayı olacağını çok net söyleyebiliriz.. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23