• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Kendini bitiren Arda’nın çıkışı nasıl olacak?!

02 Ocak 2018
A


Emrah Savcı İletişim:

Barcelona’ya giderek göğsümüzü kabartan milli futbolcumuz Arda Turan’ın giderek irtifa kaybetmesi hakikaten benim içimi acıttı!..

Neydi peki Arda Turan’ın bu denli düşüşünün altındaki temel neden...

Tabii bu nedenlerin başında kuşkusuz Arda Turan’ın özel hayatı geliyor.. Oraya girecek değilim ama her gün medyada baş köşelerde durmak Arda için hiç de olumlu olmadı.. 

Ve Arda Turan için antipatik duruma gelmesindeki en önemli etken ise, Milli Takım..

Milli Takımda neler yapmadı ki; önce içinde onun da bulunduğu prim kriziyle baş başa kaldı, daha sonra ise o zamanlar A Milli futbol direktörü olan Fatih Terim’le laf atışmasına girdi... Bu zincirleme devam ederken, uçakta gazeteci dövdü.. Gazeteciyi dövdükten sonra Milli Takımı bıraktığını açıkladı.. Buraya kadar kronolojik bir seyir izledik.. Aslında bende de bundan sonra film koptu..

Sevgili Arda Turan, dik duramadı ve Fatih Terim sonrası, Lucescu döneminde Milli Takıma geri döndü.. 

Eyvallah buna da hadi ses çıkarmayalım dedik.. Ama İzlanda karşısında ölüm kalım maçımızdaki o gülüşü hakikaten benim için Arda Turan efsanesinin son halkasıydı..

Yahu, o zaman da söyledik, bu denli laubalilik herhalde hiçbir futbolcu tarafından da tasvip edilecek bir şey değildi..

Gelelim bugüne...

Arda Turan’ın Ernesto Valverde’nin gelişiyle Barcelona defteri kapandı.. Artık sadece Barcelona’da oturduğu yerden maaş alan bir eleman!..

Arda Turan için malumunuz Beşiktaş ve Başakşehir yakıştırmaları yapıldı.. Hem Fikret Orman, hem de Göksel Gümüşdağ başkanlar Arda’ya kapıları sonuna dek kapattı.

Arda Turan için spekülasyonların bir adım önde olduğu en önemli devler ise, Arsenal, Milan, Monaco ve tabii ki her futbolcu için ortaya atılan Çin macerası...

Eee diyeceksiniz ki; Galatasaray olamaz mı?!. Fatih Terim’in olduğu yere Arda’nın girmesinin mümkün olamayacağını söyleyerek herhalde burda topu taca atabiliriz..

Arda Turan için, bence de Türkiye dışı bir ihtimalin dikkate alınması gerekmekte.. Arda Turan’ın tekrar Türkiye’ye dönmesi demek, anlamsız, gerilimli ve bir o kadar da saçma-sapan haberlerle her gün karşı karşıya kalacağımız demek!..

Umarız, sevgili Arda Turan, bu yaşadığı çöküşün ardından, geçmişte yaptığı hatalardan ders alarak yepyeni bir Arda Turan olur.. Bu dediğimizi ne kadar dikkate alır orası da muamma ama, bizim için en önemli olan taraf İzlanda maçında sırıtan Arda Turan profilinin yok olması sadece!...

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23