• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Av. Yaşar Baş
Av. Yaşar Baş
TÜM YAZILARI

Fetö mücadelesinde Sızıntı

16 Ocak 2017
A


Av. Yaşar Baş İletişim: [email protected]

Pennsylvania’lı şeytanın örgütü konusunda ciddi bir veri tabanı oluşmaya başladı.

Kısa bir zaman sonra bu alçakların sadece iletişim, sinyal bilgileri ve elektronik yazışmalarından yola çıkılarak toplantılara varana kadar tüm faaliyetlerinin deşifre olabileceğine inanıyorum.

Şeytanın örgütünün kripto yapısını ortaya çıkarmak konusunda ByLock bile çok çok önemli bir kapı aralıyor. 

Şeytanın örgütünün militanlarını açık eden başka eylemler de var. Önemli olan bunların listelenip değerlendirilmesi.

Hidayet Karaca ve Ekrem Dumanlı gözaltına alındığında, İstanbul Adliyesinin önünde yaklaşık dört gün eylem yapan, bu eylemi örgütleyen, bu eyleme lojistik sağlayanları listeleyin buradan bile bir örgüt listesi çıkar. 

Orada binlerce örgüt militanı vardı. Aynı eylemler Türkiye’nin her tarafında  yapıldı. Hidayet Karaca ve Ekrem Dumanlı gözaltına alındı diye eylem yapanlar benim gözümde bu şeytanın örgütünün militanıdır.

Bir liste de, Samanyolu TV’yi listesinden çıkardı diye Digiturk aboneliğini iptal ettirenlerin listesidir.

Bir liste de 17 Aralık sonrasında hükümeti tehdit bildirilerini yayınlayanlar ve alkışlayanların listesidir.

Şeytanların kontrolündeyken Zaman gazetesine abone olup da, devletin kontrolüne geçtikten sonra aboneliği sona erdirenlerin de incelenmesi gerekir.

Bank Asya’ya Pennsylvania’lı şeytanın talimatıyla, başka bankalardan para çekerek yatıranların da, banka devletin kontrolüne geçtikten sonra ilişkisini kesenlerin de incelenmesi gerekir.

Bunların sivil toplum kuruluşu adı altında faaliyet gösteren fitne yuvalarının üye listesi, yöneticilerinin listesini, el konulan şirketlerin ortak ve yöneticileri, bu şirketlerle ticari hayatın doğasına uygun olmayan şekilde ilişki içinde olanlar, potansiyel örgüt üyeleridir.

Aynı şekilde şeytanın örgütünün kontrolündeki şirketler ile iş yapmaktayken, devletin kontrolüne geçince bu şirketlerle ticari ilişkiyi kesenlerin de listelenmesi ve incelenmesi gerekir.

Özellikle de bunların tur şirketleriyle seyahat edenlerin listesi de yardımcı bir delil olarak ele alınmalıdır.

Bu zamana kadar hiç sözü edilmeyen esas liste Sızıntı dergisi abone listesidir. 

Bu şeytani örgütün birçok medya organı vardı. Ama başından itibaren örgütün esas ana yayın organı Sızıntı dergisi idi.  

Sızıntı tabiri caizse şeytanın örgütünün karargahı durumundaydı.

Bu şeytanlar ordusuna dahil olan herkesin, hayatının bir döneminde Sızıntı abonesi olduğuna inanıyorum. Dolayısıyla üzerinde en fazla durulması ve uzun yıllar öncesinden bu yana abonelik listesi ele alınarak, diğer delillerle birlikte değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. 

Bu derginin bildiğim kadarıyla 17 Aralık öncesindeki abone sayısı 800 bine yakındı. 17 Aralık sonrasında bu sayı yaklaşık 700 bin civarına indi. 2015 yılında abone sayısı yaklaşık 500 bindi. 2015 yılının Kasım ayı sonunda dergi kayyıma devredildi. 2016 başında ise abone sayısı aşağı yukarı sıfıra yaklaştı.

Şeytanın örgütünün kontrolündeyken, MGK tarafından terör örgütü ilan edildikten sonra Sızıntı dergisine abone olup da, devletin kontrolüne geçtiğinde aboneliğini sona erdirenlerin listesinin teker teker incelenmesi gerekir.

Bundan daha açık bir örgüte sadakat davranışı olamaz. Elbette istisnai olarak tarihsel eşleşmeler olabilir. Ancak onların durumu da diğer delillere bakılarak kolayca anlaşılabilir.

Onun için bu liste benim gözümde ByLock listesi kadar önemlidir.

Gördüğünüz gibi önümüze çıkan liste hayli kabarık.

Yukarda ifade ettiğim ve benim aklıma gelmemekle birlikte örgüte sadakat anlamına gelecek başka açık davranışlar gösterenlerin listesini bir veri tabanında toplamak, soruşturmada görev yapanların erişimine açmak gerekir.

Özet olarak doğru bir iş planı ve sağlam bir istihbarat çalışmasına ihtiyaç var.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23