• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Karahasanoğlu
Ali Karahasanoğlu
TÜM YAZILARI

2 yıl önceki paralel iftirasına sarılanlar!

29 Temmuz 2015
A


Ali Karahasanoğlu İletişim: [email protected]

17 Aralık darbesinden önce idi.. Paralel medyanın altın madencisi Akın İpek’in sahibi olduğu Bugün gazetesinde, Adem Yavuz Arslan isimli, sonradan ABD’ye kaçan bir paralel temsilci!..

Akit’e çamur sıçratmaya kalkışmıştı..

“Akit’in matbaasında şu gazete basılıyor” demişti..

Cevabını almış, oturmuştu..

“Akit’in matbaası” palavrasını, sonradan “Yanlış olmuş, Dergah Ofset imiş” diye çevirmişti.. 

Sonra.. Dergah Ofset’in de o gazeteleri basmadığını ispatlayınca, sesini kesip, ABD’ye yol almıştı..

Şimdi, aynı yapının yönlendirdiği bir internet sitesi, 2 yıl önce paralelin ortaya attığı ve cevabını aldığı o iftira üzerinden, “Yeni duyduk” diyerek Akit’e çamur sıçratmaya çalışıyor..

Hiç lafı eğip bükmeden söyleyelim..

Çiğ yemedik ki, karnımız ağrısın..

Bu ülkede, Emin Çölaşan’lar bile “Apo asılmasın” diye yazılar döktürürken.. Akit, “Yargının idam kararı yerine getirilmeli” diye manşetler attı.. Bu yayınları sebebi ile, Akit gazetesi, keleşle tarandı..

Biz ağacın kovuğundan dün çıkmadık..

26 yıl önce haftalık dergi Cuma’yı yayınlamaya başladık.

23 yıldır günlük gazete çıkartıyoruz.

Yine 22 yıldır, Dergah Ofset matbaası ile, yayıncılık yapıyoruz..

Bize her okurumuz, Akit gazetesinde çıkan her satırı sorabilir.... Soruyor da..

İyiniyetle, bildiklerimizi söylüyoruz, söyleriz.

Dergah Ofset’te basılan her yayın için de,  meşru çizgilerin dışına çıkılmaması titizliğimizi gösteriyoruz, gösteririz..

Yayın dünyasındaki çeyrek asırı geçen bu süreçte, hiç kimse, ne sol, ne ateist, ne de PKK’lı bir yayını bastığımızı iddia edebilir. 

Aynı şekilde, çıkardığımız dergi ve günlük gazetede; sol, komünist, ateist ve PKK lehine bir yayını da kimse gösteremez. Tam aksine, bu şer odakları ile, en etkili mücadeleyi, çıkardığımız dergi ve gazeteyle hep yaptık. Bu sebeple en ağır bedelleri de ödedik.

Müslümanlar arasında fitne çıkartmak isteyen bir kısım kişilerin, sözünü ettiği gazetelerle; her gün Akit TV’de, yeniakit.com.tr’de, Akit gazetesinde en ciddi mücadeleyi yaptığımızı da, tüm okurlarımız bilmektedir.  

Bu çerçevede, şunu net olarak söylüyorum: Dergah Ofset’in 22 yıldır; baskı yaptığı yüzlerce yayın arasında, bir tek gün dahi, o müfteri internet sitesinin attığı yalanda ismi geçen gazetelerden hiçbirisi yer almamıştır.

Meslek mensupları arasında bir dayanışma olur..  Avukat hastalandığında, hiçbir yakınlığı olmayan bir avukata rica edebilir, “Duruşmama girebilir misin?” diye..

Benzer şekilde, basıldığı matbaada arıza olduğunda, elektrik kesildiğinde, şu olduğunda bu olduğunda.. Zorda kalan bir gazeteyi de.. O güne mahsus olmak üzere, herhangi bir matbaa basabilir.. Basmıştır da..

Ama böyle istisnai bir örnek de yoktur,  Dergah Ofset’in tarihinde..

Çünkü o solak gazetelerin ne yöneticilerini tanırız, ne de sahiplerini..

Yine somut olarak söyleyeyim.

Bire bir şahitliğimi tekrarlayayım.

Cumartesi Pazar demeden. Dini bayram-milli bayram demeden, her gün kapısından girdiğim, bundan sonra da Allah sağlık verdiği sürece her gün inşallah girecek olduğum.. Elinizdeki bu gazetenin hazırlandığı binanın alt katındaki Dergah Ofset matbaasında.. Birden fazla günlük gazete basıldığı halde, tek bir gün dahi, o bahsedilen gazetelerden hiçbirisi, tek bir nüsha da olsa basılmamıştır..

Bu kadar net, bu kadar açık söylüyorum..

O müfteriler, derlerse ki, “Ama 2,5 yıl öncesine kadar Dergah Ofset’in çalıştırdığı.. İstanbul’daki değil ama.. Ankara’daki binada, şimdi şu gazete basılıyor..”

Dergah Ofset’in oradaki faaliyetini 2012’de bitirdiğini, o tarihten sonra, Arslan Güneydoğu Matbaacılık A.Ş.’nin burayı bizden 5 yıllığına kiraladığını, kira akdinin de 2017 yılında dolacağını belirteyim. 

Sonuçta o bahsedilen gazeteleri basan Akit de değil, Dergah Ofset de değil.. Adana, İzmir, Ankara ve İstanbul olmak üzere dört değişik ilde matbaası olan Arslan Güneydoğu Matbaacılık A.Ş.’dir. Gazetelerin künyelerinde de bu açıkça görülüyor.. 

Arslan Güneydoğu A.Ş. isimli, 35 yıldır matbaacılık yapan işadamının, kaç ilde matbaası olduğunu, kaç değişik mahalli gazete bastığını, bunların içinde Habervaktim gazetesinin de olduğunu.. Daha başka hangi ulusal günlük gazeteleri de bastığını merak edenler.. 2 yıl önce benzer iftirayı atıp, ardından ABD’de soluğu alan “paralel”e ayrıntıları sorabilirler..

Akit’in yayınları ortadadır.

Akit okuyucusundan, gazete bedeli dışında tek kuruş almadan, hiçbir yardım teklifini kabul etmeden.. O bahsi geçen terör örgütleri ile en yiğit mücadeleyi bugüne kadar vermiş, bugünden sonra da vermeye devam edecektir. 

Nitekim.. Her gün onlarca haberimiz.. 15’e yakın günlük köşe yazımızla karşınıza çıkıyoruz..

Herkesin bir şekilde yamulduğu günlerde bile.. Bizde tek satırla bir zigzag görmediniz.. Allah’ın izniyle görmeyeceksiniz..

Bizi şunla-bunla suçlayıp, sonra da ABD’ye kaçanların yayın organlarındaki, “PKK’nın uzantısı olan partiye oy verme çağrıları”nı en net şekilde deşifre eden de, bu gazetedir..

PKK’nın uzantısı olan partiye oy verme çağrısı yapanların arka plandan yönettiği internet siteleri..

Akit’e küçücük bir çamur sıçratamazlar..

PKK ve diğer terör örgütlerine en sert yayını yapan bir gazeteye kara çalmak isteyenler, attıkları çamur içinde boğulurlar..

Yayınlanmak üzere gönderilen reklamdaki müstehcen fotoğrafların değiştirilmesini isteyen, değiştirilmiyorsa reklamı yayınlamayan ve bu “dik duruşu” ile reklam sektöründe tanınan Akit’e, kimse ucuz yalanlarla zarar vereceğini sanmasın..

Banka reklamı yayınlamama konusunda medyada bir ilk olan Akit’i, kimse reyting malzemesi yapmaya kalkışmasın..

Akit kimsenin şantajına bugüne kadar boyun eğmemiştir.. Bugünden sonra da, Allah’ın izniyle eğmeyecektir.

2 yıl önceki paralelin iftirasını tekrarlayarak, Müslümanlar arasında fitne çıkartmak isteyenlere cevabımız, 26 yıllık dik duruşumuzdur..

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23