• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Akben
Ali Akben
TÜM YAZILARI

Her hayrın başı

14 Şubat 2016
A


Ali Akben İletişim:

Güzel şeyler yazmak sanırım en doğrusu. Ancak bu sıklıkla mümkün olmuyor. Üzerimizde gezdirilen kara bulutların oluşturduğu sisli ve puslu günlerde her hayrın başı olan besmele ile ilk yazıma başlamak istiyorum.
Gazetemize ve Yeni Şafak gazetesine yapılan maksadı belli saldırıyı da insan hak ve hürriyetlerine, basın özgürlüğüne ve ülkemizin birlik ve bütünlüğüne bir saldırı olarak kabul ediyor nefretle kınıyorum.
Büyükler söz gider yazı kalır derler. Kalıcı güzel şeyler yazmayı Rabbim’den niyaz ediyorum. Gazetemizin vefakar okurları hatırlarlar. Sefa Hocamla gezi yazıları ile başlamıştık aslında yazmaya. Rahmetli Hasan ağabey sık sık bizi teşvik ederek aslında akit yazarları ordusuna bizleri katmıştı.
Ali Erkan Kavaklı üstadımız da gerek bana gerek Sefa hocama “zamanı geldi, artık gelin” der ve teşvik ederdi.
Rahmetli Hasan ağabeyimize anjio sonrası geçmiş olsun ziyaretimizde bu konu kısa olarak gündeme gelmişti.
Zaten bir çok dost da bizi Akit yazarı olarak biliyordu. Sebepler çoğaltılabilir. Gönlü cüssesinden iri olan rahmetli Hasan abimiz için, gazetemiz sahibi Mustafa Karahasanoğlu’na taziye ziyaretimizde yine yazma konusu gündeme geldi ve Mustafa Karahasanoğlu ağabey haydi artık başlayın demesi ile de ilk yazımız haydi Bismillah ile başlıyor.
Nasip olursa her Pazar siz dostlarımla bu köşeden halvetimiz olacak. Yılların kazandırdığı hekimlik tecrübelerinden, toplumumuzun sosyal siyasal sorunlarına, sağlık ve sağlık sistemi ile ilgili çözüm önerilerine kadar karınca kaderince sizlerle muhabbetimiz olacak inşallah.
Geçmişin bugünden daha zor günlerinde ayakta kalmayı başarmış bir gazetede yazarak birlik ve bütünlüğümüzü bozmaya niyet etmiş güruhun hevesini kursaklarında bırakmak şahsımı fazlası ile mutlu edecek kanaatindeyim.
Muhabbet çorbasına tuz olma niyeti ile başlayacağım bu yolculuğumuz şahsıma ve Akit ailesine ve siz değerli okurlara küçük de olsa olumlu bir güzellik katarsa amacım hasıl olmuş olacak. Gayret bizden muvaffakiyet samimi duygulardan Tevfik ise Rabbimizden olsun.
Bir olmak birlik olmak vakti. Rabbim, yazılarımızı dostlarımıza umut, düşmanlarımıza korku olarak yansıtsın inşallah. Haftaya buluşmak ümidi ile sağlık ve mutluluklar diliyorum.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23