• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Akben
Ali Akben
TÜM YAZILARI

Hak edilmiş bayramlarda buluşmak

03 Eylül 2017
A


Ali Akben İletişim:

Ömrü olanlar bir bayramı daha acısı ile tatlısı ile geride bırakıyor. Acısı ile diyorum çünkü dünyamızın büyük bir kısmında insani olarak kabul edilen değerlere karşı zinde dünya tu kaka.

Sureti insanlar, gözlerimizin içine bakarak insanlık dışı davranışlarını en acımasız şekli ile mazlumlar üzerinde denemeye devam ediyor. Sözde hak, hukuk, hürriyet özgürlük savaşçıları üç maymunlar oyunu ile bu vahşete kör ve sağır olmakta kararlı.

Ülkemiz insanı ise en tepesinden başlayarak bu açık zulme karşı kör ve sağır dünyaya şanlı tarihinden gelen refleksleri ile örneklik olmaya çalışarak bayramı hak etmeye çalışıyor. Gücünün çok ötesinde gayreti ile tüm mazlumların da umudu.

Dünyanın bir ucundaki herhangi bir vahşet zulüm ve haksızlık karşısındaki bu omurgalı duruşumuz ister istemez özellikle dost görünümlü düşmanlarımızı çıldırtıp çileden çıkartıyor.

Eski Türkiye olsa böyle zamanlardaki bildik refleksleri ile suya sabuna dokunmadan geçiştirilir ve ölen ölür kalan sağlarla yaşam devam ederdi.

Günümüz Türkiye’sinde devletimizin gücü yerli ve yabancı ihanet odaklarını sadece su yüzüne çıkarmıyor. Aynı zamanda maşaları ile beraber yüksek iletişim çağının marifetleri ile tüm dünya mazlumlarına duruşu ve yaptıkları ile adeta umut olmuş durumda.

İleri teknoloji iletişimin gücü ile bugün, aydınlık yarınlara dünden daha yakınız.

Bu gerçeklik yüzünden de sıkıştırıldıkça sıkıştırılıyoruz. Muhtemelen yarınlarımız bugünlerden daha zorlu geçecek. Ama tünelin ucundaki ışık istikametinde bir ve bütünlük içerisinde kavga etmeden yol almaya devam edersek düşmanlar koalisyonunu çatlatarak patlatacağız.

Geçen bayramlarda Aylan bebekler içimizi acıtan zihniyet, bu bayram da maalesef bizi şaşırtmayarak Burma’daki mazlum kardeşlerimizi katlederek insan olmadıklarını bir defa daha kanıtladılar. 

Dünya zindeleri Müslüman coğrafyasında yerli işbirlikçileri ile cinayetlerine devam ettiği sürece korkulu rüya görmektense uyanık kalmaya devam ederek çok güvendikleri zekalarını kaybederek yaptıklarına bin pişman olacaklar. 

Yeter ki, biz istikametimizi bozmayalım. Sırat-ı müstakimde emri bil maruf nehyi anil münker çizgisinden sapmayalım. Elimizle düzeltemediğimiz şeyleri dilimizle ve duruşumuzla düzeltmeye azami gayret edelim. 

Hiçbir şey elimizden gelmediği zamanlarda da kalbi buğzumuzla zalimlerin korkulu rüyaları olmaya devam edelim.

15 Temmuz’un kudretli generallerinin hali pür melalini ibretle takip ederek gücün kuvvetin ve kudretin sahibine samimi olarak sığınalım. 

Malum racon kesen bir reisimiz var. 

Raconu kesilecek on binlerce maskeli hain de hâlâ aramızda.

Hak edilmiş bayramlarda buluşmamız için öncelikle bu hainlerden kurtulmamız gerekiyor. Bir önceki başbakanımızın ağzından bir kez duyup umutlandığım bir cümle vardı. Parti yöneticilerinden mal bildirimi beyanı alacağını fısıldamıştı bir keresinde.

Zor bir durum ama memurlukta mal bildirimi ile ilgili devletimizin duruşu ciddi. Aynı ciddiyet ile partilerimizin yönetim erkinde bulunanlara ve varlığı geometrik olarak artanlara da mal bildirimi uygulanabilse faydalı ve caydırıcı olur kanaatindeyim. 

Yoksa evet yoksa 2019 gerçekten sadece bir hayal olarak bizi biraz daha avutur. Malı götürenler için pek bir şey değişmez. Onlar durağa gelen yeni otobüslere binerek yollarına devam eder. Olan devletine güvenerek yatırım yapanlara olur

Ellerindekini avuçlarındakini kaybetmenin ötesinde umutlarını da kaybettikleri için de hem kendilerine hem ülkelerine hem de mazlumlara karşı aciz ve naçiz olurlar. 

Sadece bu sebepten dolayı ülkemizin dört bir yanındaki otobanlarda seyreden araçların hız kontrolünü yapabilen, ülke düşmanı teröristleri yüz tanıma ile yakalayabilen bir teknolojiye sahip olan devletimiz geometrik olarak semirenleri bulup hesaba çekebilmeli.

Değerli dostlar kurban bayramımız ümmetin acılarının ilacı olsun temennisi ile hak edilmiş bayramlarda buluşmak ümidi ile bayramımız mübarek, iyi niyetle kestiğimiz kurbanlarımız Burak’ımız olsun diyorum.

Bugünlük de bu kadar. Kalın sağlıcakla.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23