• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Akif Bedir
Akif Bedir
Akif Bedir
TÜM YAZILARI

Vur Mehmedim

24 Ocak 2018
A


Akif Bedir İletişim: [email protected]

Vur Mehmedim...

Sen vurdukça acısı vatan hainlerinden çıkıyor… Sen vurdukça aklını kiraya verenler kan kusuyor… Sen vurdukça bizi “Müttefik” postuna sığınarak, stratejik ortak diye kandıran haçlı sürüsü acı çekiyor.

Vur Mehmedim...

Sen vurdukça bu ülkeyi, bu milleti 1 dolara satan, çukur eylemleriyle bölmeye çalışan şerefsizler acı çekiyor. Sen vurdukça içimizdeki İrlandalılar ağlıyor, leşler için üzülen “beyaz Türkler” ah çekiyor, yas tutuyor. 

Vur Mehmedim...

Sen vurdukça 15 Temmuz’da tankları durduran millet, şimdi tanklardaki şanlı askere dua ediyor. Senin zaferin için camilerde Fetih Suresi okunuyor, dualar ediyor. 

Vur Mehmedim... 

Çünkü bu, bir milli  mücadeledir. Bu milli mücadelede karşımıza kim çıkarsa çıksın ezip geçeceğimizi bilmeleri, görmeleri için vur. Ülkemizin milli bekası için yılanın başını ezmeye kararlı olduğunu göstermek için vur. Taviz yok, en ufak bir esneklik yok vur...

Vur Mehmedim... 

Çünkü bu, uluslararası hukuka, teamüle, ahlâka göre bir ülkenin kendini koruma refleksidir. Bir vatan savunmasıdır. 

Vur Mehmedim... 

Çünkü sen oraya petrol için girmedin, tarihin tekerrürüne memur kılındın. Mazluma kanat, kahpeye cellat olacak, adaleti tesis edip, ekmeğinizi bölüşüp geleceksiniz. Çünkü sen hilalin çocuğu, Allah’ın askerisin. 

Vur Mehmedim... 

Uzattığın el Suriye’deki mazlumlara, Türkmenlere, Kürtlere, Araplara ve bölgede yaşayan herkese uzatılan barış, dostluk elidir. Selahaddin’in torunlarına uzanan kardeşlik elidir, zeytin dalıdır. Sömürgecilerin uşaklarına, taşeronlarına ise inen yumruktur. 

Boz oyunlarını, çünkü zor oyunu bozacaktır. 

Vur Mehmedim çünkü sen vurdukça onlar utançlarıyla baş başa kalacaktır.

Vur Mehmedim... 

On binlerce kilometre uzaktan gelip bölgenin kaderinin tayin edilemeyeceğini anlasın haçlı sürüsü. 

Vur Mehmedim... 

Haçlı sürülerine karşı başlattığınız Zeytin dalı harekâtı bu aziz milletin yeniden tek vücut olmasına yetti. Yeniden tek vücut olup dua ve niyazlarıyla devletinin, askerinin, ordusunun, başkumandanının yanında yer almasını sağladı.

Vur Mehmedim... 

Milletimiz kararlıdır, yanındadır. Siyasi karar da, toplumsal destek de, bu devletin gücü de bu ittifakı yerle bir edecek kuvvet ve kudrettedir. Biz bu haçlı sürüsünü Çanakkale’de de, İstiklâl savaşında da, 15 Temmuz’da da yenmedik mi? 

Vur Mehmedim... 

Yüzyıldır bölgemizde galip ve zorba olanın haklı gösterildiği bir anlayışa meydan okumak için vur…  

Vur Mehmedim... 

Güçlü olanın, dışarıdan gelenin ve eline silah alanın haklı olduğunu meşrulaştıran zihniyeti yok etmek için vur…

Vur Mehmedim... 

İşgal ve gasp anlayışından üretilen hukukun meşru olmadığını dünyaya haykırmak için, mazlumların ahı adına vur…

Vur Mehmedim... 

Batıdan doğuya bütün İslam coğrafyasını yangın yerine çeviren küresel şer ittifakına dur demek, zalimlere başkaldırı, mazlumlara umut olmak için vur.

Vur Mehmedim... 

Yanımızda olmayanın gölge etmesine tahammül etme vur. Vur ki ayak sesleri İdlip, Afrin, Mümbiç, Ayn el Arab, Kobani, Rakka, Tel Abyad, Hasefe, Kamışlı’dan duyulsun.

Vur Mehmedim... 

Derin tarihi hafızanı, medeniyet dinamiklerini, ruh köklerini hatırla ve vur… Yeniden tarihin akışını belirlemek, tarih yazmak için vur… 

Vur Mehmedim... 

Vur ki bahtın uyansın, tekbirler arşa dayansın. Sen ki, çelikleşmiş imansın hak için, Allah için. Mazlumlardan yükselen ah için vur…

Vur Mehmedim... 

Vur ki bizim vatan sevgimizin kulağımıza okunan ezan ile başladığını, arkamızdan okunan “Sela” ile bittiğini unutan gâvurun uşakları yeniden hatırlasın. 

Vur Mehmedim... 

Dosta güven ve düşmana korku vermek için vur.

Vur Mehmedim... 

Bu siyasi bir vazife, tarihi bir mükellefiyet ve dini bir vecibedir. Vur…  

Vur Mehmedim... 

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Vur…

Vur Mehmedim... 

Sefer senden zafer Allah’tan… Vur…

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23