• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Gülümseyen
Ahmet Gülümseyen
1969 yılında Bayburt’ta doğdu. İlköğretim ve Liseyi Bayburt’ta okudu.1994-1998 Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu / Spor Yönetimini bitirdi. 2004 -2005-Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) / Yüksek Lisans Özel Öğrencisi.2016-2018-Gelişim Üniversitesi BESYO /Spor Yöneticiliği Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 2000-2002 Bağcılar Ensar Koleji Beden Eğitimi Öğretmenliği.2002-2005 Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Uzmanı /ANKARA.2005-2008 İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü-Spor Uzmanı.2008-2011 İBB Spor Etkinlikleri A.Ş.- Spor Tesisi Müdürlüğü. 2014-2018 İBB Spor İstanbul Engelliler Koordinatörü. Gazetecilik ve Televizyon tecrübeleri: 1993-1995 Foto-Maç Muhabirlik.1995-1997 Bakırköy Postası Dergisi (Spor Sorumlusu) 1995-1997 Fanatik Gazetesi-Anadolu Ajansı (Fahri Muhabirlik). Akit-Anadolu’da Vakit Gazetelerinde Köşe Yazarlığı 1997- Devam Ediyor. İstanbul Büyükşehir Beledisi WEB TV’de Spor Muhabirliği ve 2012 Avrupa Spor Başkenti Program Yapımcılığı. Akit TV’de ‘Spor Sohbetleri’ Program Yapımcı ve Sunuculuğu. Birçok spor branşında hakemlik ve antrenörlük belgesi sahibidir.
TÜM YAZILARI

Trabzon’un başarı serisi…Mesut Özil üzerinden İslam düşmanlığı!..

17 Şubat 2021
A


Ahmet Gülümseyen İletişim: [email protected]

Trabzonspor kendinden emin bir şekilde yoluna devam ediyor. Bordo-mavili ekip, başarının ‘inanmak’ ve ‘çalışmaktan’ geçtiğinin en güzel örneklerini sergilerken, ligin zirvesine ortak oldu diyebiliriz. Ligin 25. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü’nü 1-0 mağlup eden Karadeniz ekibi, altı maçta 18 puan toplamasını bildi. Araştırmalar, Trabzonspor’un Cuma günü Medipol Başakşehir’i yenmesi durumunda son 17 sezondaki en uzun galibiyet serisine ulaşacağını göstermektedir. Türk futbolu ve Karadeniz’in güzide kulübü kazanmaya devam ededursun, bizim üzerinde durmak istediğimiz konu, bu başarılı grafikle birlikte, kulübün mali açıdan elde ettiği kazanıma dikkat çekmek istiyoruz. Anadolu Ajansı’nda yer alan araştırma haberde, Teknik Direktör Abdullah Avcı göreve geldikten sonraki 90 günlük görev sürecinde, bordo-mavili ekibin lig maçlarının kazanılmasıyla elde edilen mali kazancın 35 milyon TL olduğu belirtiliyor. Transfer döneminde, 3 isimle kaptıklarını (Yunus Mallı, Berat Ayberk Özdemir ve Anastasios Bakasetas) belirten Başkan Ahmet Ağaoğlu, (Gençlerbirliği ve Alanyaspor’u kastederek) ‘5,5 milyon avroyu ise biz Türk endüstrisinde tuttuk. Bu para dışarı gitmedi…’ sözleri önem taşımaktadır. Başkan Ağaoğlu’nu bu hususta tebrik ederken, bizim dileğimiz o ki, yıllarca Türk futboluna yıldız oyuncu kazandıran Trabzonspor altyapısından yeni yıldızların kazandırılması….           

FUTBOL BAHANESİYLE 

İSLAM DÜŞMANLIĞI!

Sporu, futbolu ‘malzeme’ olarak kullanıp, toplumun değerleriyle seviyesizce yaklaşımda bulunanların sayısı azımsanmayacak düzeyde. Sporun içerisinde LGBT’lisi mi dersiniz, futbolcu üzerinden İslam’a düşmanlığını sergileyenler mi derseniz, ne ararsanız mevcut! Gün geçmesin ki, bu tür rezaletlere bir yenisi eklenmesin. İnsan düşünmüyor değil, bu cesaretlerini, geçmişlerindeki ‘seviyesizliğinden’ mi alıyorlar, anlamaya çalışıyoruz. 28 Şubat sürecinde başörtülülere hakaret içerikli söylemleriyle hafızalara kazınan ve İslamiyet’ten nasiplenmeyen Fatih Altaylı isimli şahıs, bu kez Mesut Özil’in dua etmesinden hazımsızlık duymuş. Ne demiş Haber Türk’ün çarpık zihniyetli yazarı; ‘Mesut Özil cami imamı olarak mı geldi, yoksa futbolcu mu? Sürekli İslami paylaşımlar yapıyor.” İmam, dua, cami gibi Müslümanlığın gerekliliğinden bîhaber olan bir şahıstan, böyle bir çıkışı anormal olarak değerlendirmemek gerekirken, Müslümanlıkla şereflenen bir ülkede yaşıyor olması, yaptığı bu açıklamayla milyonların milli ve manevi değerlerine olan hadsizlik, saygısızlık, seviyesizlik olduğunu bilmesi gerekmez mi? Ülkemize yıllarca yabancı oyuncu geldi, halen de gelmeye devam ediyor. Bakın, Süper Lig’in ilk yarısında 21 takımda 68 ülkeden 309 futbolcu forma giymiş. Bu oyuncuların ülkemize gelip, takımlarımızın formasına giyerken kimse sen Yahudi, Hristiyan veya şu veya bu dinden misin diye sorgulamazken, kendisini gazeteci olarak tanımlayan malum şahıs, kalkıyor ‘Mesut Özil cami imamı olarak mı geldi…’ şeklinde, Müslüman kimliğinden rahatsızlık duyuyor. Doğru ya, duanın ne manaya geldiğinden nasiplenmemişlere ne anlatabilirsiniz ki? Meselenin burada dua olmadığı, futbolcu üzerinden İslam düşmanlığı yaptığı her halinden belli oluyor. Evet, insanın gücü bir yere kadar! Allah en iyi bilen ve adalet sahibidir. Yazımızı Üstad Necip Fazıl ve Mehmet Akif Ersoy’un mısralarıyla bitirelim inşallah; ‘Arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler, Bir neslin ahlâkını işte böyle yediler…’ ‘Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne… Acırım tükürüğe, billahi tükürsem yüzüne…’ 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mefküre

Ahmet bey, islam düşmani o şahsin ismini yazinizda zikrederek maalesef, güzel makalenizin, kanalizasyon ile karışmasina sebep oldunuz.. O zat MESUT ÖZİL in kılı kadar olamaz.. Siz bunlari adam mi saniyorsunuz.. Belki hatirlamazsiniz.. Bu zat ve ağababalari 28 şubat sürecinde, Akit gazetesine etmediklerini birakmadilar.. Hemde isim vermeden.. Ancak "Akit" ismini mahkeme dilekçelerinde kullandi soysuzlar..

Turk

Kimse Özdil üzerinden İslam düşmanlığı yapmıyor başarılı iken Alman milli takimini seçen Özil i elestriyor.bu arada başakşehir e ne oldu inşallah amatör lige düşerler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23