• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Gülümseyen
Ahmet Gülümseyen
1969 yılında Bayburt’ta doğdu. İlköğretim ve Liseyi Bayburt’ta okudu.1994-1998 Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu / Spor Yönetimini bitirdi. 2004 -2005-Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) / Yüksek Lisans Özel Öğrencisi.2016-2018-Gelişim Üniversitesi BESYO /Spor Yöneticiliği Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 2000-2002 Bağcılar Ensar Koleji Beden Eğitimi Öğretmenliği.2002-2005 Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Uzmanı /ANKARA.2005-2008 İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü-Spor Uzmanı.2008-2011 İBB Spor Etkinlikleri A.Ş.- Spor Tesisi Müdürlüğü. 2014-2018 İBB Spor İstanbul Engelliler Koordinatörü. Gazetecilik ve Televizyon tecrübeleri: 1993-1995 Foto-Maç Muhabirlik.1995-1997 Bakırköy Postası Dergisi (Spor Sorumlusu) 1995-1997 Fanatik Gazetesi-Anadolu Ajansı (Fahri Muhabirlik). Akit-Anadolu’da Vakit Gazetelerinde Köşe Yazarlığı 1997- Devam Ediyor. İstanbul Büyükşehir Beledisi WEB TV’de Spor Muhabirliği ve 2012 Avrupa Spor Başkenti Program Yapımcılığı. Akit TV’de ‘Spor Sohbetleri’ Program Yapımcı ve Sunuculuğu. Birçok spor branşında hakemlik ve antrenörlük belgesi sahibidir.
TÜM YAZILARI

Beşiktaş Başkanı Çebi ne demek istiyor?

03 Haziran 2020
A


Ahmet Gülümseyen İletişim: [email protected]

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin ‘Yeni koronavirüs (kovid-19) salgınından dolayı 2,5 aylık süreçte 166 milyon liralık gelirden mahrum kaldık’ açıklaması ilgi çekici. Hükümet ve sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere yetkililerin başarılı çalışması sonucunda, söz konusu salgın hafiflemiş durumda. Her dönemin bir imtihanı olduğu gibi, süreçten dersler çıkarmak gerekiyor. Örneğin insanın çaresiz kaldığı anlar, ölümü her an hissetme v.b. Her şey yolunda giderken normal hayatın tepetaklak olabileceği. Sürece sportif açıdan baktığımızda, Beşiktaş Kulübü Başkan Çebi’nin sözlerinin önemi ortaya çıkıyor. Sayın Çebi’ye göre pandemi nedeni ile Kulübün %70’in üstünde gelir kaybı. Seyirci ve sponsor gelirleri bu sürecin yaşanmasında önemli etken. Fikret Orman yönetiminde 6.5 yıl ikinci adam konumunda görev yapan Başkanın, her defasında dünü eleştiri bazında sorgulaması (kendi içerisinde yer aldığı dönemi de), yarar sağlamayacağı belliyken, ısrarcılığı anlamak mümkün değil! Sayın Başkan ne diyor ‘Her ay 25 milyon lira açık veriyoruz. Buna en önemli etken büyük kontratlar… Göreve geldiğimizde 3.3 milyar lira borç vardı. Bu borç 2023 yılında 4.1 milyar lirayı bulacak, belki de aşacak… Kulübün 600 milyar geliri var,  gideri ise 900 milyar..’ Ders alma-çalışma hususunda açık bir tablo. Beşiktaş Kulübü Başkanı sözlerini ‘En önemli konu ekonomi’ olarak tamamlıyor. Bu hususta kendisine hak vermemek mümkün değil. Geriye icraat, geçmişte kalmamak kalıyor. Bakın, biz yazımızı yazarken, Beşiktaş yeni forma sponsoru ile iki sezon için 42 milyon karşılığında anlaştığını okuyoruz. Bu da demek oluyor ki Başkan Ahmet Nur Çebi, fikirlerini kamuoyuyla paylaşması ne kadar doğru ise, bir o kadar da düşüncesini eyleme dönüştürmesi önem taşıyor. Çünkü, herkes kendi dönemiyle hatırlanıp, anılacak…

AMERİKA’NIN IRKÇILIĞIYLA İMTİHANI! 

ABD’nin Minneapolis kentinde siyahi Floyd’un polis tarafından gözaltına alınırken öldürülmesine tepkiler sürüyor. İnsanlık adına utançtan da öte tam bir cinayet olan bu durum, Amerika Birleşik Devleti’nde iç karışıklığa neden oldu. Dili, dini, ırkı, rengi ne olursa olsun, insanlık dışı bu hareket. Aynı ülkenin (Amerika) ve onun tetikçileri (İsrail) zulmü, Irak, Filistin, Afganistan ve daha bir çok ülkede, İslam Coğrafyasında devam ediyor. Bu insanlık dışı muameleden dolayı, yüzbinlerce müslüman canlarından oldu. Aktvist Rachel Corrie, barış için gittiği Gazze’de Filistinli halkının barınaklarını savunurken, İsraillilerin kullandığı buldozerlerin altında kalarak acımazsızca can vereli tam 17 yıl geçti. Arap Baharı safsatasıyla, Ortadoğu’da yaşatılan insanlık cinayeti. Önceki gün (31.05.2010) Gazze Özgürlük filosuna yapılan hukuk ve insanlık dışı saldırı ve bu saldırıda 10 gönüllümüzün hayatını kaybetmesinin üzerinden10 yıl geride kaldı. Unutmak mümkün değil! Bugün Amerika’da bir ‘ırkçılık’ hareketine tepkinin boyutu, her geçen gün artıyor. Acaba neden? Allah (cc) Kur’an-ı Kerim’de buyuruyor; ‘Kim bir kimseyi öldürür ise, bütün insanları öldürmüş gibi olur…’ Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) ‘İnsanın insana üstünlüğü takvadadır’ buyuruyor. Bugün, emperyalist güçlerin liderliğini üstlenmesi, işgal ettikleri ülkeler kadar İsrail gibi işgalci ülkeleri destekleyip, Fetö firarileri gibi terör örgütü mensuplarını besleyen Amerika’da yaşananlara baktığımızda, yaşananları garipsememek gerekiyor! Allah (cc) hainlere daha fazla fırsat vermeyip, doğruları görme ve ders alanlardan eylesin insanlığı… Amin.  

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Beşiktaş başkanı Çebi ne mi demek istiyor:

ŞUNU DEMEK İSTER Kİ: "Kuntien tukipaketin kasvattaminen oli hyvä asia ja myös jakoperusteet ovat perusteltuja. Alustavasti näyttää, että tämän vuoden koronaiskusta korvattiin runsas puolet. Elokuun valtion budjettiriihessä on katsottava vielä loppuvuosi ja erityisesti ensi vuoden tuki kunnille, kommentoi Tampereen pormestari Lauri Lyly (sd.) twitterissä tuoreeltaan." BİLMEM ANLATA BİLDİ Mİ?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23