• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Abdurrahman Dilipak
Abdurrahman Dilipak
TÜM YAZILARI

Seçime kaç gün kaldı?

18 Temmuz 2014
A


Abdurrahman Dilipak İletişim: [email protected]

Derin yapı da, paralel de iddialarından vazgeçmiş değiller. Bu seçimlerde AK Parti sandık konusunda dikkatli olmak zorunda.. Hem yurtiçinde, hem de yurtdışında, sandık güvenliğinin garanti edilmesi şart. Paralel boş durmayacak. Üstelik bu işte paralel ve derin devlet el ele çalışıyor. Tıpkı CHP ve MHP’nin el ele çalıştığı gibi..

Cemaat ve CHP, seçim sonucunu %49-51 gibi olacağını iddia ediyor. Bu BDP adayının %50+1 beklentisi gibi bir şey..

Eğer küçük bir fark olursa bunu tartışma konusu yapacaklar. % 50’si karşı tarafta olduğu yönünde bir kampanya sözkonusu edilecek..  Erdoğan’ın %55’in üzerinde bir oy alması gerek ki, muhalefetin söz söyleyecek mecali kalmasın..

AK Partililer hem seçmeni sandığa taşıma, hem de sandık hakimiyeti konusunda gereken titizliği göstermeyecek olursa can sıkıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirler..

Bu seçim bir defa ilk turda bitmeli..

Muhalefetin ilk hedefi seçimi 2. tura taşımak.. Buna fırsat verilmemeli.. Türkiye’nin zaman kaybına tahammülü yok. Böyle bir şey hem zaman hem de ciddi mali bir kayıp demektir.. Bu iş ilk turda bitmeli..

Ekmel beyin performansı berbat.. Ne kadar çok kitlelerin karşısına çıkarsa o kadar oy kaybeder.. Ekmel bey mülayim bir insan. Tuttuğunu koparan biri değil.. Ne CHP’lilerin, ne de MHP’lilerin hayalindeki cumhurbaşkanı Ekmel bey değil..  Zaten tanıyan yok.. Bu gidişle kimse de tanıma fırsatı bulamayacak.. Şunun şurasında 3 hafta kaldı.. Ramazan Bayramı’na 2 hafta kaldı. Her gün 1000 kişiye ulaşsa, iftar, pazar ziyareti diye bir kasaba nüfusu kadar kişiye ancak ulaşmış olacak.. Ardından bayram. Ardından seçim..

Kılıçdaroğlu da ne kadar çok konuşursa, MHPliler o kadar çok AK Partiye gider, Bahçeli ne kadar çok konuşursa, CHPliler o kadar sandıktan kaçar.. Ekmel İhsanoğlu, Haydar Baş, DYP, DP’liler ne kadar çok konuşursa, yine aynı şekilde birçok insan sandığa gitmez..

Ekmel bey konuşurken, aşırı mülayemetten CHP ve MHP’lilerin siniri boşalır ya hu!

Uğur Mumcu, yıllar önce bir toplantıda konuşmacılar, “aşırı sağa, aşırı sola karşıyız” diye konuşmaya başlayınca dayanamamış “ben de aşırı ortaya karşıyım” demişti.. CHP-MHP konsorsiyumunun ortak adayı Ekmel bey işte o aşırı ortacılardan galiba..

MHP’liler CHP’nin adayına, CHP’liler MHP’nin adayına oy vermez.. İkisinin ortak adayına ise kimse oy vermez. Bunlar birbirlerini nötr hale getirirler.. Hele Ergenekon üstü paralel ve yanına sermaye sosu ve yeşillik olsun diye biraz din-tarih eklediniz mi, bu siyaset mönüsü yiyenin midesine oturur.. 

CHP son zamanlarda dürüstlük abidesi kesildi.

CHP önce şu eli altındaki İş Bankası’nda neler olup bitiyor, onlara bir baksa.. Devam eden davalar var, iddialar var.. İş Bankası ile ilgili iddialar konusunda CHP’nin bir çabası var mı? Hani temiz toplum, temiz ekonomiden söz ediyorlar ya.. Başkalarının gözünde çöp arayanlar, kendi gözlerindeki merteği çıkarmalı önce.. Burhan Ocakoğlu’nun anlattıklarını dinlese önce CHP’liler..

Ya hu! Bu CHP’liler, MHP ile tüm Balyoz ve Ergenekonun avukatı değil mi idi? CHP her darbenin arkasında yok mu idi? O brifingli günlerde, o emekli paşaların batık bankalara yönetici seçildiği günlerde bunlar nerede idi.. Cemaat bunları bilmiyor mu?

Son günlerde Suriyelilere karşı aniden gelişen tepkilerin arkasında da malum çeteyi görmek mümkün.. Birileri düğmeye bastı ve yine topyekûn saldırıya geçtiler.. Cemaat aktif. Arkası arkasına toplantılar yapıyorlar.. Her ihtimale karşı alternatif bir plan hazırlamışlar..

CHP ve MHP ile yakın bir temasları var.. Bu ilişki ve işbirliğinin devam edeceği söyleniyor.. AK Parti’nin içini boşaltıp, gelecekte koalisyon kurma hayalleri var.. Bu arada üst düzey abilerin bavulları hazır; seçimden AK Parti galip çıkarsa, yurtdışına ve özellikle Avustralya’ya hicret edecekler. Gülen’in Amerika’dan çıkarılması  halinde o da Avustralya’ya getirilecekmiş.

Tabii bu arada cemaatin ABD ile hiçbir teması yok.. CIA cemaat bağlantılı olarak İslam’la ve Müslümanlar için çalışıyor!?. 

Bu arada İHH’ya öfkeleri neyse.. İHH İran’ın kuruluşuymuş. Ben de İrancı imişim.. 

Dahası AK Parti; Muhsin Yazıcıoğlu yolsuzluk dosyalarını açığa çıkarmasından korktuğu için ona suikast düzenlemiş ve delilleri karartmış.. İsrail, AK Parti’nin Ortadoğu’da geçici palazlanmasına imkan vermek için one-minute çıkışını kendisi istedi. AK Parti’yi kendi düşmanı gibi gösterip işbirliğini alttan güçlendirmek için yaptı bunu!

Ha! Bu arada ben İsrail ajanıymışım. Oğluma gelip lanetleşme teklif ediyorlarmış.. Eğer ben İsrail ajanı ise Allah benim belamı verecekmiş, değilsem onların belasını verecekmiş. Madem öyle, herkes bu işe amin desin.. Allah ya akıl versin bunlara, olmuyorsa belalarını versin bu Gezi zekalıların.. Abilerinden duyduklarını vahiy zannediyorlar.. Kafalar kirada ya!

Urfalı bir Gezici, Urfa’daki konuşmam üzerine gazetesinde bir makale yazmış.. “Ben diyorum ki, kestiğiniz hayvanın eti, kanı, derisi Allah’a ulaşacak değil. Allah’a ulaşacak olan sizin  takvanızdır. Kurban Bayramı kebab bayramı değildir. Kebab yediğiniz için cennete gidecek değilsiniz.. Sizin İsmailiniz kim, kurbanın hayatınızdaki karşılığı ne?

Adam ne anlıyor biliyor musunuz? Ben, “Kebab yediğiniz için cennete gidecek değilsiniz” dedim ya!? Urfalılar çok kebab yiyor. Çok kebab yiyen de cennete gidemez.. Bunların dinden, tarihten anladıkları bu kadar.. İstanbul’da Topçu Kışlası’na karşı çıkar, Urfa’da Topçu Meydanı’nı savunurlar..

Bir adı da İsrail olan, Hz. İbrahim’in torunu Harran dolaylarında yaşayan Yakub aleyhisselamın çocukları bir araya gelip, bu topraklarda Yusuf’u kuyuya attılar” diyorum.. Adam diyor ki, Urfa’yı İsraillilerin vatanı gibi gösteremezsin.. Akıl, zeka bu bunlarda..

Defalarca yazdım hâlâ Mavi Marmara’ya indi bindi dedikodusu yapıyorlar, kendi yalanlarını tekrarlayıp duruyorlar.. Duymak istemeyenden daha sağır kim olabilir!

Bu arada bir başka risale-i nur hareketi mensuplarının daha Ekmel beye oy vereceklerini açıklamaları doğrusu anlaşılması zor bir hal! “Nurlu Süleyman sendromu” genlerine işlemiş meğerse bu adamların.

Neyse, bugünlük de bu kadar. Selâm ve dua ile.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23