• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Abdullah Şanlıdağ
Abdullah Şanlıdağ
TÜM YAZILARI

CHP, Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlerin sözcüsüdür

16 Ekim 2017
A


Abdullah Şanlıdağ İletişim: [email protected]

Yıllar önce Aşık Mahsuni Şerif, büyük şeytan Amerika için “katil Amerika” dediğinde herkes karşı çıkmıştı. Büyük ozanın haklılığı şimdi anlaşılıyor. Amerika öteden beri hiçbir zaman Türkiye’nin dostu olmamıştır. Müttefik gibi görünüp arkadan hançerlemeyi çok sever. Onu anlarım, zira mayasında kalleşlik ve dünyanın jandarması olma gibi bir hastalığı vardır. Lakin başta Fetö olmak üzere CHP ve onun güdümünde siyaset yapan, kendilerini bu toprakların yerli ve milli unsuru olarak tanıtanları anlamakta zorlanıyorum. Amerika gözümüzün içine baka baka adeta şunları söylüyor: Biz; 15 Temmuz işgal girişimini yaparız, Türkiye’yi işgal ve iç savaş projesiyle karıştırırız, hatta Meclis’i bombalarız, sokaklarda sizin sivil halklarınızı öldürürüz, insanları tankların altında ezeriz, Gülen’i Pennsylvania’da koruruz, darbeye karışanların üst aklı ile kodamanlarını kaçırıp korumaya alırız, bununla da kalmayıp Marmaris’te Reisinize suikast girişiminde bulunuruz” diyorlar.

Tüm bunları yaparken, bize; siz, hiçbir şey söylemeyin, duymayın, yapmayın, hele hele bu meseleleri uluslararası arenada dillendirmeyin demeye getiriyorlar. FETÖ-CIA bağlantısı gün gibi aşikarken buna da sessiz kalmamızı istiyorlar. Konsolosluklarda kendi adamlarına dokunmamamızı, Türkiye’de hangi mahfillerle iş tuttuklarını araştırmamamızı dahi söylüyorlar. Geçmişte Türkiye’ye balans ayarı verenler, şimdi de aynı şeyleri yapmaya çalışıyor ve gözümüzün içine baka baka “Bizim karşımızda diz çökün, teslim olun, diyorlar.

Aslında yapmak istedikleri şu: Türkiye’nin millileşmesi ve kendi ayakları üzerinde bağımsız bir şekilde durmasına karşı her türlü yaptırımı uygulamayı göze alan bu caniler, Türkiye içinde gizli örgütler kurarak, bizi birbirimize düşürmeyi ve bu örgütler vasıtasıyla sokaklarımızda ve metropol kentlerde bombalar patlatmayı meşru görüyorlar. Bunlar için kitlesel kıyam yapmak sıradan bir iş. Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yalnızlaştırmak için ellerinden geleni yapacaklar. Dolayısıyla Fetö tehlikesi bitmiş değildir. Türkiye’nin İdlib’e girmesi ve sınırlarında olası terör hareketlerini önleme çabasından ve çatışmasızlık bölgesi oluşturmasından büyük bir rahatsızlık duyan, başta Amerika olmak üzere tüm şeytani güçler, bundan sonrasında da ellerinden geleni yapacaklardır. Dikkat edin Türkiye, İdlib’te PYD ile mücadele ederken Amerika PKK/PYD’ye lojistik destek sağlıyor. Para trafiğini bunlar yönetiyor. Milli ve yerli düşünenleri itibarsızlaştırmaya çalışan bu şer güçler hâlâ Fetö operasyonlarında da etkin durumdalar. Bir diğer konu da Kürdistan koridorudur. Türk-Kürt çatışması hedefleniyor. Böylece Anadolu’nun parçalanması ve Türkiye’nin bölünmüş bir ülke haline dönüşmesinin projesini yapıyorlar. Tüm bu hainlikleri ve düşmanlıkları yaparken acaba unuttukları bir şey var mı? Allah’ın da bir hesabının olduğunu, Müslüman Türk’ün zor zamanlarda nasıl kükrediğini unutuyorlar. Anadolu bir direnişe geçerse, sonucun ne olacağını bilmiyorlar. Zira küffar olaya zahirden bakıyor. 

Kahramanmaraş’ta açılan Kitap ve Kültür Fuarı’nda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Mahir Ünal, çok önemli bir gerçeğin altını çizdi. Dış güçlerin operasyon partisi CHP’ye, Fetö’ye demediğini bırakmayan Sayın Ünal, şunları kaydetti: “CHP Türkiye’ye operasyon çeken dış güçlerin sözcüsüdür. Takdir edersiniz ki siyaset üstü meseleler söz konusu olduğunda; milli güvenliğimiz, milli menfaatlerimiz söz konusu olduğunda, birliğimiz, beraberliğimiz söz konusu olduğunda siyaset düşünülmez. CHP bu süreçte maalesef Türkiye’ye operasyon çeken dış güçlerin sözcüsü gibi konuşmaktadır. Ve 15 Temmuz’da Türkiye’yi işgal etmek isteyen Fetöcülerin ağzıyla konuşmaktadır. Öncelikli olarak CHP bizim kendilerine bundan bir süre önce yazılı olarak sorduğumuz sorulara cevap versin. Biz kendilerine açık bir şekilde şunu sorduk: Siz 15 Temmuz’a kontrollü darbe demekten vazgeçecek misiniz? Siz Türkiye aleyhine propaganda, kara propaganda yürüten güçlerin değirmenine su taşımaktan vazgeçecek misiniz? Siz Türkiye’de devam eden Fetö yargılamalarını itibarsız kılmaya çalışmaktan vazgeçecek misiniz.”

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23