Cansu Tosun

Oyuncu Cansu Tosun kimdir?

Cansu Tosun, 26 Ocak 1988 tarihinde Nürnberg, Almanya'da dünyaya geldi. 

Alman Operası'nda 13 sene bale eğitimi alan Tosun, aynı zamanda Almanya'da Ticaret Okulu'nu bitirdi. 

Türkiye'de oyunculuk kariyerine 2011-12 senelerinde TRT'de yayınlanan 'Küçük Hanımefendi' dizisi ile başladı.

Tosun, en son Fox'ta yayınlanan ve 10 bölüm sonra final yapan 'Familya' isimli dizide rol aldı. 

 

Filmografi:

Küçük Hanımefendi- 2011-12

Kayıp Şehir- 2012-13

Bugünün Saraylısı- 2013-14

İksir- 2013

Göç Zamanı- 2016

Familya- 2016