• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zaman gazetesi ve Paralel Müdür bir örgüt daha uydurdu

Yeniakit Publisher
2014-09-12 13:19:00 - 2014-09-12 14:10:00
Zaman gazetesi ve Paralel Müdür bir örgüt daha uydurdu

Pensilvanya'da ikamet eden Fetullah Gülen ve örgütünün karşısında yer alan herkesi uyduruk örgütlerin üyesi gibi göstererek mahkum eden Paralel Yapı'nın son uyduruk örgütünü göz göre göre yapması manidar karşılandı.

YENİAKİT.COM.TR - "Görevi kötüye kullanmak, görevi gereği düzenlemeye yetkili olduğu resmi bir belgeyi sahte olarak düzenlemek, gerçek bir belgeyi başkalarını aldatacak şekilde değiştirmek, gerçeğe aykırı belge düzenlemek veya sahte resmi belgeyi kullanmak" suçlamaları ile karşı karşıya olan polisleri savunan Zaman gazetesi yine farkında olmadan bir gerçeğin deşifre olmasını sağladı.

YİNE BİR ÖRGÜT UYDURDULAR

17-25 Aralık darbe operasyonlarının baş mimarlarından olan, Paralel İhanet Çetesi'nin çökertme soruşturmasında tutuklanan eski Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, savcılığa verdiği 75 sayfalık şikayet dilekçesi "18 Aralık hukuka darbe örgütü" tabirini kullandı.  

Ellerine geçirdikleri her kademede Pensilvanya Çetesi'nin karşısında konumlanan herkesi uyduruk bir suç ile uyduruk bir örgüt üyesi olarak mahkum eden yapının üyesi olduğu iddia edilen Yakup Saygılı'nun bu dilekçesi Paralel Medya'da da geniş yer buldu. Paralel Yapı'nın sözcülüğüne soyunan Zaman'da "18 Aralık hukuka darbe örgütü'nden şikayetçi oldu" başlığı ile okurlara sunulan haber akıllara yine 'uyduruk örgütleri' getirdi.

'CAN ÇIKAR HUY ÇIKMAZ'

Son olarak Sızıntı Emniyet Kadroları Selam Örgütü kapsamında MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu birçok siyasetçi, gazeteci, bürokrat ve vatandaşı dinleyen yapılanmanın faaliyetlerini akıllara getiren bu dilekçe ve Zaman'ın haberi "Yine bir örgüt uydurmuşlar. Atalarımız boşuna 'can çıkar huy çıkmaz' dememiş" yorumlarına neden oldu.

www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23