• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yüzbinlerce kişi merakla bekliyordu! Bakan’dan flaş açıklama geldi: Çözeceğiz!

Yeniakit Publisher
2017-09-17 17:42:00 - 2017-09-17 17:49:31
Yüzbinlerce kişi merakla bekliyordu! Bakan’dan flaş açıklama geldi: Çözeceğiz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşerondaki işçilerin kadroya geçmesi ile ilgili problemlerin çözüleceğini ifade etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Eskişehir'de Porsuk spor Salonu'nda yapılan Ak Parti  Odunpazarı İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, 15 yıllık  iktidarları boyunca hainlerin sürekli pusu kurduğunu söyledi. Hain 15 Temmuz  darbe girişiminin bertarafında Türk milletinin büyük rol oynadığını dile getiren  Sarıeroğlu, şöyle konuştu: "Partimizi kapatmak istediler, 367 diye tutturdular. Başaramadılar, 27  Nisan bildirgesiyle AK Parti'ye ayar vermeye çalıştılar. IMF'ye olan borç  sıfırlandı, Gezi olaylarıyla gücümüz, potansiyelimiz boşa harcatılmak istenildi.  Bunu da başaramadılar. Tıpkı Adnan Menderes'in başına gelenler gibi Sayın  Cumhurbaşkanımızın başına geldi. bugün merhum Adnan Menderes'in ölüm yıl dönümü.  'Halka hizmet, Hakka hizmettir' diyen, adam gibi adam, liderimiz,  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a da aynen merhum Menderes'e  yapılanlar yapılmak istenildi. Fakat milletimiz bu konuda tek güvencemiz  olmuştur. Allah milletimizden razı olsun. Darbe gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara çıkan Türk milleti sayesinde kardeşliğimiz devam  etti.

O gece milletimize sokaklara çıkma çağrısı yapıldıktan hemen sonra  iman aşkıyla meydanları dolduranlardan Allah razı olsun. Milletimiz olmasaydı, bu  çatı altında olamazdık. Milletimiz olmasaydı Odunpazarı Olağan Kongresi'ni  yapıyor olamazdık. Her güç zamanda ferasetiyle, basiretiyle Türkiye'nin önünü  Türk milleti açmıştır."

"SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK, GETİRİYORUZ"

Hükumetin taşeronlarla ilgili politikasına da değinen Sarıeroğlu,  "İnşallah taşerondaki kardeşlerimizin kamudaki istihdamları ile ilgili  beklentilerini de karşılayabilmek için Maliye Bakanımızla çok ciddi bir çalışma  içindeyiz. Bu çalışmalarımızı kısa bir sürede tamamlayıp kardeşlerimizle  paylaşacağız. İnşallah sıkıntılarına, beklentilerine yeni yasama döneminde yeni  yıla girmeden cevap vermiş olacağız. Yine çocuk işçilerle alakalı, mevsimlik  tarım işçileriyle alakalı düzenlemeler yapacağız. Eskişehir'de de sayıları  oldukça fazla. İnsan onuruna yakışır bir çalışmayla, yaşama şartlarıyla hayatın  idamesi sağlanabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ve Eskişehir  Milletvekili Nabi Avcı'nın konuşmalarının ardından seçime geçildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23