• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yurt dışında da kaçamadılar

Yeniakit Publisher
2017-05-25 10:55:00 -
Yurt dışında da kaçamadılar

Güvenlik birimleri, terör suçunun yanı sıra asayiş suçlarına karıştığı tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına ilişkin çalışmalarını yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da kararlılıkla sürdürüyor. Yılbaşından bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti tarafından arandığı INTERPOL'e bildirilen 38 şüpheli düzenlenen operasyonlarla yakalandı. Türkiye'ye teslim edilen şüphelilerin 22'si asayiş, 7'si kaçakçılık ve 9'u narkotik suçlarından aranan kişiler olduğu öğrenildi.

Güvenlik birimleri, terör suçunun yanı sıra asayiş suçlarına karıştığı tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına ilişkin çalışmalarını yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da kararlılıkla sürdürüyor.

Türkiye'de suç işledikten sonra yurt dışına kaçan 38 şüpheli, Emniyet Genel Müdürlüğü ile Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatının (INTERPOL) koordineli çalışmaları sonucunda yakalanarak adalete teslim edildi.

Güvenlik birimleri terör suçunun yanı sıra asayiş suçlarına karıştığı tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına ilişkin çalışmalarını yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da kararlılıkla sürdürüyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Türkiye'de suç işledikten sonra yurt dışına kaçan şüphelilerin yakalanması için INTERPOL'e üye ilgili yabancı ülkenin güvenlik birimleriyle koordineli çalışıyor.

Bu kapsamda, yılbaşından bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti tarafından arandığı INTERPOL'e bildirilen 38 şüpheli düzenlenen operasyonlarla yakalandı. Türkiye'ye teslim edilen şüphelilerin 22'si asayiş, 7'si kaçakçılık ve 9'u narkotik suçlarından aranan kişiler olduğu belirlendi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Azerbaycan 7, Almanya, Gürcistan ve Suudi Arabistan üçer, Bulgaristan, Fransa, İngiltere, KKTC, Romanya ve Rusya ikişer, Avusturya, Belçika, Irak, Japonya, Kosova, Libya, Polonya, Sırbistan, Ukrayna ve Yunanistan birer şüpheliyi Türkiye'ye teslim etti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23