• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yrd. Doç. Dr. Salih Gencer’e Genç Araştırmacı Ödülü

Yeniakit Publisher
2017-11-08 15:27:00 -
Yrd. Doç. Dr. Salih Gencer’e Genç Araştırmacı Ödülü

Yrd Doç. Dr. Salih Gencer, 15. Ulusal Tıbbi Biyoloji ve Genetik Kongresi tarafından bu yıl ilk kez verilen Genç Araştırmacı Ödülü’ne layık görüldü.

Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Salih Gencer, kanser alanındaki çalışmalarıyla bir kez daha ödül aldı. Tıbbi Biyoloji ve Genetik camiasının ülkemizdeki en önemli etkinliği olarak kabul edilen ve bu yıl Fethiye’de gerçekleştirilen 15. Ulusal Tıbbi Biyoloji ve Genetik Kongresi, bu yıl ilk kez genç bilim insanlarını ödüllendirmeye karar verdi.

Fethiye’de gerçekleştirilen ve çok sayıda yerli-yabancı hekim ve akademisyenin katıldığı 15. Ulusal Tıbbi Biyoloji ve Genetik Kongresi'nde dikkat çekici bir sunum yapan ve ilgiyle dinlenen Yrd. Doç. Dr. Salih Gencer, metastazik kanserlerin erken tanı ve tedavisi konusundaki araştırmaları anlattı.

Kanserle ilgili yaptığı araştırmalarıyla tüm otoritelerin takdirini kazanan ve çok sayıda ödüle layık görülen Yrd. Doç. Dr. Salih Gencer, ödülünü aynı zamanda Kongre Başkanı olan Tıbbi Biyoloji ve Genetik Dernek Başkanı Prof. Dr. Ali Nur Turgut Ulutin ve Kongre Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ersan Kalay'ın elinden aldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23