• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

YouTube güncellendi

Yeniakit Publisher
2016-08-27 22:57:00 -
YouTube güncellendi

Video, müzik ve canlı yayın denildiğinde akla gelen portalların en başında olan YouTube, özellikle mobil ve akıllı televizyon platformunda revizyona gitti.

Video, canlı yayın ve müzik denince akla gelen sayılı portallardan biri olan YouTube'un hayatımızın geneline yayıldığını söylememiz yanlış olmaz. Zira  ilk başta bilgisayarımız üzerinden web aracılığıyla kullandığımız YouTube'u artık gerek mobil cihazlarımız gerekse akıllı televizyonlarımız üzerinden de kullanmaktayız.

Hal böyle olunca YouTube gibi sitelerin özellikle mobil platformda sunmuş olduğu uygulamanın çok daha optimize ve kullanışlı olması gerekiyor.

YouTube

YENİ ARAYÜZ ABD'DE KULLANIMA AÇILDI

Yeni güncellemeyle kullanıcılar mevcut arayüzün en üstünde 14 ayrı kategori görebilirken tüm bunlar kullanıcı alışkanlıklarına göre otomatik şekillencek. Live Stream sekmesi altında canlı yayınlarında anlık olarak tazelenceğini bildiren Google yetkilileri yeni güncellemenin şuan için Birleşik Devletler'de kullanıldığını ancak tüm dünya ülkelerine yakın zamanda yayılacağını belirtti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

GÜNCELLEME APPLE TV'YE GELMEDİ

Yapılan açıklamaya göre Google, Apple TV için bir güncellemenin gelmeyeceğini belirtti. Sebebi ise Apple TV için YouTube uygulamasının özel olarak yazıldığı ve zaten hali hazırda yeni sayılan tüm özelliklerin Apple TV için yazılmış olmasını işaret etti.

 

(Shiftdelete)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23