• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yılmaz Vural: Babanızın düdüğü değil

Yeniakit Publisher
2015-04-27 23:45:00 - 2015-04-28 12:02:22
Yılmaz Vural: Babanızın düdüğü değil

Beşiktaş'a son saniye golüyle 2-1 yenilen Karabükspor'da teknik direktör Yılmaz Vural maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Deplasmanda Beşiktaş'a son saniye golüyle 2-1 yenilen Karabükspor'da teknik direktör Yılmaz Vural maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Vural'ın sözleri:

"Bir emek veriliyor tabii. En azından maçı berabere bitirsek iyi olurdu. Beşiktaş'ı kutluyorum. Son sıralardaki bir takım ve liderlik mücadelesi eden takım kafa kafaya oynadı."

"7 DAKİKA UZAYAN MAÇ GÖRMEDİM"

Gördüğümüz kırmızı kart sanki kırmızı değil. Ama hakem arkadaşımız öyle karar verdi. 7 dakika uzatma... Türkiye liginde hangi takım 7-8 dakika uzatmalı maç oynadı? Bilmiyorum. Sonuç olarak kaybettik.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"BABANIZIN DÜDÜĞÜ DEĞİL..."

Karabükspor takımı ligden düşmemeli. İyi oynadığımızda da olmuyor. Hakem kardeşlerimizden hep rica ediyoruz etkilenmeyin. Babanızın düdüğü değil öttürmeyin yani düdüğü. Ben maçtan sonra ağladım. 62 yaşındayım ve ağladım. Adalet sizlere teslim edilmiş ama bunu yapmayın. Oyuncularıma da teşekkür ediyorum. Oyunun gereğini yaptılar. Sonuçta futbol sonuç oyunu ve kaybediyorsunuz.

"LİGDE KALACAĞIZ..."

İyi mücadelenin ötesinde iyi oynamaya çalışıyoruz. Hücumun ve savunmanın gereklerini yapıyoruz. Büyük ya da küçük takım fark etmeksizin. Maça ortak olmaya çalışıyoruz. Pas yapıyoruz topu çecviriyoruz. Ben inanıyorum bu takım ligde kalacak kalmalı. Bunu soyunma odasında da arkadaşlarıma söyledim. Futbol oynanmayla kazanılan bir sporsa biz ligde kalacağız.

"İÇİNE EDEYİM BÖYLE OYUNUN..."

90+1'de 4'e 1 yakaladığımız pozisyonda yorgunluktan dolayı pası aktaramadı Hakan. Atsa işte maçı bize getirirdi. Böyle küçük detaylar bizim aleyhimize oluyor. Gole bakıyoruz döndü ortayı açtı kafayı vurdu gol oldu. Şans böyle olacaksa içine edeyim bu oyunun. Tamamen şansa dayalı bir gol.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23