• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo’nun uçağı yere çakıldı!

Yeniakit Publisher
2016-09-29 17:58:00 - 2016-09-29 18:00:33
Yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo’nun uçağı yere çakıldı!

Dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun özel uçağı, iniş yaparken yere çakıldı. Uçakta ciddi maddi hasarın meydana geldiği öğrenildi.

Dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun özel jeti, iniş yaparken yere çakıldı.Uçakta ciddi şekilde maddi hasar meydana geldi.

Real Madrid ve Portekiz Milli Takımı’nın yıldızı Cristiano Ronaldo, takım arkadaşları ile birlikte Almanya’da kamp yaparken kötü bir haber aldı. Ronaldo’nun geçen yıl servet ödeyerek aldığı özel jeti, iniş yapmaya çalışırken yere çakıldı.

ÖZEL UÇAK YERE ÇAKILDI

Dünyaca ünlü süperstar Cristiano Ronaldo’ya kötü haber geldi. Real Madrid ile olan sözleşmesini önümüzdeki günlerde uzatmaya ve yüksek bir zammı kapmaya hazırlanan Portekizli yıldızın özel jeti kaza yaptı. Barcelona’da El Prat Havalimanı’na inmeye çalışırken iniş takımları açılmaya uçak, yere çakıldı. Ronaldo’nun geçtiğimiz yıl 15 milyon pound ödeyerek aldığı jette ciddi maddi hasar meydana geldi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Acil durum ekibinin hemen olay yerine gelerek ilk müdahalede bulunduğu kaza sonrası havalimanında seferler pist temizlenene kadar durduruldu.

KİMSE YARA ALMADI

Takım arkadaşları ile birlikte Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Borussia Mönchengladbach maçı nedeniyle Almanya’da bulunan Ronaldo’nun yer almadığı uçakta, pilot ve kabin görevlileri bulunuyordu. Kimsenin yara almadığı kazanın, yıldız futbolcu uçaktayken gerçekleşmemiş olmasının büyük şans olduğu belirtiliyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23