• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yılda 300 milyon gelir

Yeniakit Publisher
2014-11-21 23:46:00 - 2014-11-22 08:31:24
Yılda 300 milyon gelir

Vodafone ürün ve servislerinin, taraftarla buluşacağı Vodafone KaraKartal paketi 12 milyon adete ulaştığında Beşiktaş, 1 yılda yaklaşık 300 milyon liranın üzerinde ek gelir sağlayacak

İSA ÖZGÜLLER / İSTANBUL - Beşiktaş JK ve Vodafone Türkiye arasında imzalanan, Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması Vodafone KaraKartal’ın tanıtımı yapıldı. Türkiye GSM sektöründe bir “ilk” olan Vodafone KaraKartal, Beşiktaşlı abonelere, tarifeye ek aylık bir ücretle, hem takımlarına destek olma, hem de takım ve teknik direktörle yemek yeme, antrenman ziyareti gibi deneyimlerden ve çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunacak.

YENİ DÖNEMİN MİMARI

İmza töreninde konuşan Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, “Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşüm vizyonumuz doğrultusunda hayata geçirdiğimiz sosyal yatırımlar içinde spora, spor yatırımlarımız içinde de futbola büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Beşiktaş JK ile imzaladığımız sponsorluk anlaşmasını bir ‘gönül birliği’ olarak görüyoruz. Bu gönül birliğinin son ürünü olan Vodafone KaraKartal ile hem taraftarın hem de takımın kazanacağı yeni bir dönemin mimarı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Vodafone Türkiye ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasıyla bu alanda önemli bir adım attıklarını belirden Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman da, “Beşiktaş ailesi olarak Vodafone Türkiye ile işbirliklerimiz büyümeye devam ediyor. Vodafone ürün ve servislerinin, taraftarlarımızla buluşacağı Vodafone KaraKartal taraftar paketi, alışılmış tarife tekliflerinden farklı olarak, Türkiye’de ilk kez, çok özel imkanların yanında çok özel deneyimlerin de kazanılabileceği bir mobil topluluk programı. Programa 1 yılda 1 milyon Beşiktaş JK taraftarının üye olması durumunda 20 milyon TL’ye yakın, yaklaşık 12 milyon Beşiktaş taraftarının tamamının üye olması durumunda ise 1 yılda 300 milyon TL’yi aşkın ek gelir sağlayacağını  tahmin ediyoruz. Bu meblağ, sadece 1 yıl içinde bir Vodafone Arena daha yapacak kadar ek gelir elde edilmesi anlamına geliyor” diye konuştu.

BİREYSEL VE KURUMSAL BAĞLILIK

Beşiktaş taraftarını yakından tanımak için Vodafone Türkiye tarafından yürütülen araştırmalarda, özellikle iletişim kullanım alışkanlıkları incelendi. Buna göre, ortak bir iletişim tüketim alışkanlıkları olmayan ve farklı yaşam tarzlarına sahip olan taraftarların en büyük ortak noktasının “Beşiktaşlılık” olduğu görüldü. Vodafone KaraKartal’a hem Beşiktaşlı taraftarlar, hem de halihazırda Vodafone abonesi olan tüm bireysel ve kurumsal hatlı müşteriler üye olabiliyor.Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23