• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yavuz Selim Demirağ: Erdoğan gibi 3 kişi daha lazım

Yeniakit Publisher
2016-10-21 08:28:00 -
Yavuz Selim Demirağ: Erdoğan gibi 3 kişi daha lazım

Gazeteci Yavuz Selim Demirağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın FETÖ ile mücadelesindeki samimiyetine inandığını söyleyerek, Erdoğan gibi 3 ismin daha olması gerektiğini açıkladı.

Gazeteci-yazar Yavuz Selim Demirağ, FETÖ soruşturmasında bir siyasi partiye sızmaktan gözaltına alındığını; ancak daha sonra serbest bırakıldığını söyledi. FETÖ ile mücadelede Erdoğan'ın samimiyetine inandığını söyleyen Demirağ, örgüt içerisinde cinsel istismarın yaygın olduğunu ve çocukları kurtarmak için bunların mutlaka gündeme gelmesi gerektiğini kaydetti.

FETÖ darbe girişimini araştırma komisyonu, gazeteci-yazar Demirağ'ı dinledi. 1982'den beri FETÖ ile mücadele ettiğini belirten Demirağ, eylül ayında, FETÖ adına bir siyasi partiye sızmaktan gözaltına alındığını ve daha sonra serbest bırakıldığını söyledi.

Demirağ, bu örgütün ne kadar tehlikeli olabileceğini lisede keşfettiğini talebesiydim, abilerin evlerine giderken orada cinsel istismara, tecavüze uğradım. Daha sonra ben büyüdüm, ben de abi oldum. 24 kişiydi bilinen'. Yüz küsür sene hapis cezası var. Zekeriya Öz diyor ki gel gizli tanık ol, ceza indirimi yapacağım.

Özellikle bu konunun araştırılmasını, bunlarla mücadeledeki psikoloji olarak çok önemsiyorum. O kadar çok cinsel istismar var ki. Ensest ilişkiler gibi bunlar da saklanıyor. Bunlarla ilgili de keşke farklı bir araştırma yapılsa, farklı bir komisyon kurulsa. Benim bildiğim, tespit edebildiğim 40-50 hadise var. Bunun Türkiye genelini bir düşünün. Bu örgütün içindeki cinsel istismar konusunun, önemle yalvarıyorum size... Bu çetenin ağına düşmüş çocuklarımız var. Bu çocukları kurtarmak için bu konunun üzerine ısrarla gidilmesi düşüncesindeyim."

"KEŞKE ERDOĞAN GİBİ 3 KİŞİ DAHA OLSA"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Demirağ, "Cumhurbaşkanı'nın FETÖ konusunda mücadelesindeki samimiyetine, kararlılığına inanıyorum, keşke onun kadar 3 kişi daha olsa." dedi.

"Darbe başarılı olsa ne olurdu?" sorusuna Demirağ, "Allah bizi korudu, ülkücülerin bir sözü vardır: Tanrı Türk'ü korudu. Darbe girişimi gece üçte olsaydı, halk sokakta olmayacaktı daha farklı olabilirdi. O zaman bir iki ay sokak sokak çatışabilirdik, kan akardı. Akıncı Üssü'nde ceset torbaları hazırlanmıştı. Koca koca adamlar, Pensilvanya'daki kardinalin tırnağını cüzdanlarına koyuyorlar. Ülkeye gelse peygamber olarak ilan edilebilirdi; Gülen'in bir dinini, ona ait bir dini ortaya atabilirlerdi." yanıtını verdi.

ERDOĞAN'A SUİKAST İDDİASI

FETÖ'cülerin başarısız oldukları darbe girişiminin intikamını almak için önemli bir kaç suikast girişiminde bulunabileceklerini düşündüğünü iddia eden Demirağ, "Birinci hedefleri Cumhurbaşkanı olacaktır. Önemli kişi hedeflerinden endişe ediyorum." dedi.

belirterek, "Çünkü iki önemli kurumu, TSK ve emniyeti hedef almışlardı. Ben daha lisede bu iki kuruma sızmaya çalışan örgütün, ileride mutlak surette darbe yapmaya kalkışacağını düşünüyordum da şimdi TSK'nın ve devletin tepesinde olanların bunu öngörememesi hazin bir olay." dedi.

İMAMLARIN ÖCÜ KİTABI

Demirağ, "İmamların Öcü" kitabı çıktığı zaman, Genelkurmay Başkanlığının, kitabı hakkında suç duyurusunda bulunduğunu kaydederek, "Suç duyurusunda bulunan, şimdi cezaevinde tutuklu olan Genelkurmay Adli Müşaviri Muharrem Köse. Köse, kitabımı 10-15 savcıya dağıtıyor ve 'okuyun ve hemen fezleke hazırlayın' diyor. O yüzden de çok salakça bir fezleke hazırlıyorlar. Suç duyurusunda bulundular, gittim adliyeye ifade verdim, 'kovuşturmaya gerek yok' kararı çıktı." sözlerini sarf etti.

ÖRGÜTTE ÇOCUKLARA CİNSEL İSTİSMAR

FETÖ evlerinde kalan öğrencilerin cinsel istismara maruz kaldığını iddia eden Demirağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu örgüt sadece terör örgütü değil. Cinsel istismar olayı da var. Ergenekon davasında bir gizli tanık vardı, bu kişi hem tanık hem sanık. Silivri'de verdiği ifadelerde ilginç şeyler ortaya çıktı. O tutanakları mutlaka komisyonun okumasını arzu ediyorum. Diyor ki 'ortaokul

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23