• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Windows 10'a dev güncelleme!

Yeniakit Publisher
2016-10-26 22:16:00 - 2016-10-26 22:27:43
Windows 10'a dev güncelleme!

Microsoft, Windows 10 işletim sistemine gelecek bir sonraki büyük güncellemeyi duyurdu.

Microsoft, New York'ta gerçekleştirdiği etkinlikle ile birlikte windows 10 için bir sonraki büyük güncelleme olan Creators güncellemesini duyurdu. Güncelleme her alanda işletim sistemine çeşitli yenilikler kazandırdığı gibi, adından da anlaşılabileceği üzere tasarım konularında da yeni özellikleri beraberinde getiriyor.

CANLI YAYIN YAPMA VE TURNUVA OLUŞTURMA ÖZELLİĞİ GELİYOR

Creators güncellemesi

Microsoft'un geçtiğimiz ay uygulamaya soktuğu Xbox Play Anywhere özelliği ile birlikte kullanıcılar bir Oyunu sadece bir kez satın alarak hem Xbox hemde windows 10'da oynama imkanına sahip olmuştu. Yeni gelecek güncelleme ile birlikte Windows 10 ve Xbox arasındaki bağ, daha da kuvvetlenecek.

Artık ekstra bir programa ihtiyaç olmaksızın, oyunlarınız için canlı yayın yapabileceksiniz. Xbox Live'ın Arena özelliğini kullanarak turnuvalar oluşturup, arkadaşlarınızı veya başka oyuncuları davet edebileceksiniz.

YENİ PAİNT 3D DUYURULDU
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Creators güncellemesi

Güncelleştirme özellikle 3D içerik üretimi, üst seviye oyun deneyimi ve sanal gerçeklik deneyimi üzerine yenilikler içeriyor.

Güncelleme, yeni Paint 3D programını içeriyor. Bu yeni program ile birlikte gerçek dünya öğelerini 3D olarak tarayabilecek, yazdırabilecek ve diğer eserlerinizle birleştirebileceksiniz.

KÜÇÜK AMA ETKİLİ; DÜRTME ÖZELLİĞİ

Eski popüler mesajlaşma programı olan MSN'de kullanılan titreşim özelliğinin yerini yıllar sonra Windows 10'a gelecek bir dürtme özelliği dolduracak.

Shoulder Taps adı verilen yeni özellik ile birlikte arkadaşlarınıza animasyonlu stickerlar yollayabileceksiniz. Yollanan stickerlar gönderilen kişinin masaüstünde belirecek. Aynı zamanda Paint 3D'de kendi tasarladığınız stickerları da kullanma imkanınız olacak.

DOSYA PAYLAŞMAK ARTIK DAHA HIZLI VE KOLAY

Creators güncellemesi

Yeni güncelleştirme ile birlikte dosya paylaşmak ve göndermek artık çok daha kolay ve şık bir hale geliyor. Göndermek istediğiniz dosyayı ilgili kişi kartına sürüklemeniz yeterli olacak.

Aynı zamanda Türkçesi henüz kesinlik kazanmamış olan MyPeople özelliği ile birlikte diğer kullanıcılarla iletişim kurmanız daha da kolaylaşacak. En basitinden, artık cep telefonunuza gelen mesajları direkt bilgisayarınızdan görme ve yanıtlama imkanınız olacak.

Bütün bu özellikleri, ekranınızın sağ altından belirecek olan kişi kutucuklarıyla kullanabileceksiniz. Son olarak, cep telefonunuzla bilgisayar arasındaki entegrasyonu sağlayacak olan bu yeni özelliğin Windows Phone ve Android işletim sistemine sahip cihazlarla çalışacağını belirtelim.

GÜNCELLEME NE ZAMAN ÇIKIYOR ?

Birçok yeniliğe sahip olan creators güncellemesi, bu hafta Insider programına kayıtlı olan kullanıcılara sunulacak. Eğer sizde yenilikleri ilk deneyen ben olmak istiyorum diyorsanız, bilgisayarınızın ayarlar kısmından Insider programına kayıt olabilirsiniz.

Güncellemenin nihai sürümünün ise gelecek yıl çıkacağı belirtildi.

 

 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23