• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

WhatsApp'a müthiş bir özellik geliyor!

Yeniakit Publisher
2017-09-14 12:11:00 -
WhatsApp'a müthiş bir özellik geliyor!

Ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni bir özellik geliyor. Herkesin çok seveceği ve sürekli kullanmak isteyeceği "atılan mesajın geri alınabilmesi" özelliği ile WhatsApp kendini adeta yeniliyor. WhatsApp'a bu yeniliğin ne zaman geleceği ise henüz belli değil. WhatsApp kullanıcıları bu yenilik sayesinden yanlışlıkla ya da emin olmayarak attıkları mesajlardan artık kurtulabilecek.

WhatsApp'a yeni bir özellik gelecek. Milyonlarca kullanıcısı olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta artık yanlışlıkla mesat atılamayacak. Mesajların geri alınabilme özelliği sayesinde kullanıcılar bu yenilikten faydanalacak ve sorun ortadan kalkmış olacak.

Milyonlarca WhatsApp kullanıcısının platforma entegre olması için gün saydığı özellik kuşkusuz mesajların silinebilmesi.
 
Bugüne kadar bu konu ile ilgili haberler ile karşınıza çıkmıştık. Ancak görünen o ki beklenen özellik için artık geri sayım başlamış durumda. WhatsApp kullanıcıları önümüzdeki günlerde pek çok kullanıcının merakla beklediği özelliğe kavuşabilir.
 
Geçtiğimiz aylarda beta sürümünde görülen bu özellik için pek çok kullanıcıyı heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı.  Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan haberlere göre, yanlışlıkla gönderilen mesajları silmek çok yakında mümkün olacak.
 
Aynı haberlere göre, WhatsApp sonunda merakla beklenen özelliği Android ve iOS cihazlarda test etmeye başlamış durumda.
 
Testte yer alan kullanıcıların gönderdikleri mesajların rahatlıkla silinebildiğini görüyor.  Silinen mesajların ardından “bu mesaj silinmiştir” uyarısı kalıyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23