• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ve Fatih Terim 8 ismi sildi! 'Onları takımda görmek istemiyorum'

Yeniakit Publisher
2018-02-20 14:22:00 - 2018-02-20 14:25:57
Ve Fatih Terim 8 ismi sildi! 'Onları takımda görmek istemiyorum'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim önümüzdeki sezonun kadrosunu şimdiden şekillendirmeye başladı.

Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra basın toplantısında yaptığı açıklamalarla aslında önümüzdeki sezonun şifrelerini veren Fatih Terim’in takım içerisinde büyük bir operasyon yapması bekleniyor.

Igor Tudor’un kurduğu takımla yola devam eden ve devre arası transfer sezonunda maddi şartlar sebebiyle istediği takviyeleri yapamayan Fatih Terim’in önümüzdeki sezonun kadro mühendisliğine gittiği belli olurken, deneyimli teknik adamın gerçek manada taşları yerinden oynatacağı belirtildi.

TAM 8 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILACAK

Değişime 7 yıldır Galatasaray forması giyen ve özellikle son 2 sezondur form olarak eski günlerini aratan Muslera’dan başlayacak olan Fatih Terim’in birçok tecrübeli futbolcuyla yollarını ayırması beklenirken, Galatasaray’ın sırasıyla Hakan Balta, Latovlevici, Carrosso, Denayer, Koray Günter, Ahmet Çalık ve Belhanda’ya teşekkür edeceği ifade edildi.

DONK İÇİN BEKLENECEK TOLGA CİĞERCİ'YE İYİ BİR TEKLİF GELİRSE GÖNDERİLECEK
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Elindeki değerli yıldızları kadroda tutmak isteyen Fatih Terim bu konuda özellikle Maicon, Garry Rodrigues, Gomis’e çok dikkat ediyor. Ocak ayında çeşitli kulüplerden teklifler alan 3 yıldız için uzun vadeli plan hazırlayan tecrübeli çalıştırıcının yönetimden en az 7 transfer isteyeceği netleşirken Terim’in sol bek, sol stoper, sol önde kullanabileceği creatif oyuncu, Fernando’nun yanına Ndiaye tarzı bir futbolcu ve Belhanda’nın boşluğunu dolduracak 10 numara talep edeceği belirtildi. Kalede de köklü değişikliklere gitmesi beklenen Fatih Terim’in bu mevkiye en az iki transfer yapacağı tahmin edilirken, Galatasaray’ın içinde bulunduğu mali yapı ve UEFA’nın vereceği kararın da Terim’in transfer politikası üzerinde büyük değişikliklere yol açacağı iddia ediliyor.

Kaynak:Star

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23