• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vazo Kule'de teslim başladı

Yeniakit Publisher
2015-12-22 22:10:00 -
Vazo Kule'de teslim başladı

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

DAP Yapı’nın eski Hitit vazosundan yola çıkarak tasarladığı Vazo Kule’de daire ve ofis sahiplerine teslimler başladı. Tasarımı ve mimarisi ile dikkat çeken Vazo Kule, 289 adet rezidans ve 99 adet home office’den oluşuyor.

2014-2015 yılında Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen  European Property Awards’ta “Ticari Yüksek Katlı Yapı” alanında birinciliğe layık görülen Vazo Kule yatırımcılarına yüksek prim vadediyor.M.Ö. 1600 yılından izler taşıyan Vazo Kule’de ofisler, istenildiği takdirde birleştirilerek daha büyük metrekarelere de dönüştürülüyor.

Teslimlerin hızla devam ettiği 5 yıldızlı otel konforuna sahip olan Vazo Kule’de lobi, danışmanlık, kat hizmeti, 7/24 özel güvenlik, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, Türk hamamı, açılır kapanır 4 mevsim yüzme havuzu, mini alışveriş merkezi, kafeler, restoranlar, otopark ve helikopter pisti yer alıyor. Vazo Kule, Home Ofis’te VIP Asistan; sekreter, yardımcı personel gibi ihtiyaçları tamamen ortadan kaldırarak 7/24 özel asistan, back office ve concierge hizmetleri sunuyor.

Teslimlerin başladığı Vazo Kule projesi ile ilgili görüşlerini belirten Ziya Yılmaz, “5 yıldızlı otel konforuna sahip olan projemizi, Ortadoğu’nun en büyük oteller zinciri Rotana ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde otel konseptinde işletilmeye başlandı. 12 ülkede, 26 şehirde, 100’e yakın oteliyle, yılda 5 milyon konuk ağırlayan Rotana, 300 bağımsız rezidansı, dileyenler için otel işletim sisteminde kiraya verecek. Böylece yatırımcıya ekstra kazanç fırsatı sunacak olan, kurumsal işletim sistemi ile daire sahipleri dilerlerse kendi yerlerini kiralayarak ekstra gelir elde edecekler” dedi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ziya Yılmaz, “Vazo Kule’nin bulunduğu, Maltepe-Dragos bölgesi, yakın çevresiyle birlikte giderek gelişiyor. 1 milyon 200 bin metrekare büyüklüğündeki sahil şeridinde yapılan düzenlemeler, bölgenin değerini artırıyor. Ayrıca Vazo Kule projesinin hemen yanında sürdürülen arkeolojik kazılarda, Bizans dönemine ait hamam ve kilise kalıntılarına ulaşıldı. Kazı alanı, imara uygun olmadığı için Vazo Kule’nin önü yapılaşmayla kapanmayacak ve değerini yıllarca muhafaza edecek. Vazo Kule’ye yakın konumda olan Tekel’e ait yer, üniversite ve kampüs alanına çevrilecek  ve binlerce öğrenciye eğitim imkanı sağlayacak. Kentsel dönüşüm projesinin pilot bölgesinde yer alan projemiz, 21 adliyeyi birleştiren dünyanın en büyük Adalet Sarayı’na 2 km mesafede konumlanıyor. Kartal Adliyesi’nin Yüksek İstinaf Mahkemesi olarak yeniden yaşama geçecek olması, bu alanda yoğun bir personel ve ziyaretçi trafiğini işaret ediyor. Bölgede pek çok AVM, üniversite ve hastanenin yanı sıra yapımı planlanan bir fuar ve kongre merkezi de bulunuyor. Tüm bunlar, Vazo Kule’yi benzersiz kılıyor. Bölgenin prestiji paralelinde edinilen gayrimenkullerin değerleneceğini ve önümüzdeki 7-8 yıl içerisinde katlanarak artacağını öngörüyoruz” diye konuştu.

Ulaşım Avantajı

Vazo Kule, Fenerbahçe’den başlayıp Tuzla’ya kadar devam eden  Türkiye’nin en uzun sahil bandı üzerinde yer alıyor. İstanbul’un yeni cazibe merkezi olarak anılan bölgede konumlanan proje, Kadıköy, Bağdat Caddesi, havalimanı, marina ve metro gibi ulaşım hatlarına olan yakınlığıyla önemli bir lokasyon avantajı sunuyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23