• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vatan Şaşmaz cinayetinin ardından ortaya çıktı… Eski sevgilisi de öldürülmüş!

Yeniakit Publisher
2017-08-28 08:15:00 -
Vatan Şaşmaz cinayetinin ardından ortaya çıktı… Eski sevgilisi de öldürülmüş!

Vatan Şaşmaz cinayetinde son dakika bilgileri... Ünlü sunucu İstanbul Beşiktaş'taki bir otelde, eski manken olduğu belirtilen 55 yaşındaki Filiz Aker tarafından öldürüldü. Filiz Aker'in facebook hesabında, Aralık 2016'da Vatan Şaşmaz'la çekilen bir fotoğrafını paylaştığı görüldü. Aker'in geçmişte adının aşk dedikodularına karıştığı eski TÜRK- İş Genel Sekreteri Şemsi Denizer'in de öldürüldüğü, iki filmde oynadığı ve sahneye çıktığı öğrenildi.

Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker Beşiktaş'taki otel odasında ölü bulundu. Aker'in, Şaşmaz'ın sırtından vurduğu ardından kendisini başından vurarak intihar ettiği belirlendi.

Otel odasının Filiz Aker adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi. 1963 doğumlu Filiz Aker'in Amerika'da yaşadığı, yaklaşık 1 aydır Türkiye'de bulunduğu belirlendi.

Filiz Aker, Facebook ve Instagram hesaplarında son gönderisinde Vatan Şaşmaz ile olan bir fotoğrafını paylaşmış. Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otelde yaşanan şok olayda Aker'in, Şaşmaz'ı 4 kurşunla vurduğu belirlendi.

ESKİ AŞKI DA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Filiz Aker ile bir dönem adı aşk dedikodularına karışan eski TÜRK- İş Genel Sekreteri, eski Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Şemsi Denizer, 6 Ağustos 1999 günü Zonguldak’taki evinin önünde silahlı saldırıya uğradı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Cengiz Balık’ın silahından çıkan 13 kurşunla yaralanan Denizer, hayatını kaybetti. Polis, sabıkalı Balık’ın cinayeti “40 milyon lira borç için işlediği”ni belirtti ancak olayın ardında başka isimlerin olup olmadığı aydınlatılamadı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23