• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vali Mutlu: Saldırının amacı hırsızlık

Yeniakit Publisher
2014-04-15 17:25:00 - 2014-04-15 17:34:49
Vali Mutlu: Saldırının amacı hırsızlık

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, katıldığı bir program öncesi Anavatan Partisi eski Milletvekili Adnan Yıldız'a yönelik saldırıyı değerlendirdi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bakırköy'de gerçekleştirilen saldırıya ilişkin, "Soygun amaçlı bir olay, zanlıların daha önceden hırsızlık suçlarından muhtelif defalar ceza almışlar. Şahısların saldırıyı daha önceden planladıkların anlaşılıyor" dedi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bayrampaşa'da katıldığı bir program öncesi Anavatan Partisi eski Milletvekili Adnan Yıldız'a yönelik saldırıyı değerlendirdi. Olaydan büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Vali Mutlu, hayatını kaybedenlere baş sağlığı dileklerinde bulundu.



Vali Mutlu, olayın faillerinden bir tanesini ölü, bir diğerinin de yaralı olarak ele geçirildiğini belirterek, "Olayın mahiyetine baktığımızda ise yapmış oldukları ticaret vesilesi ile yanlarında para bulundurmaları nedeniyle soygun amaçlı bir saldırıya maruz kaldıkları anlaşılıyor. Olay bu niteliktedir, farklı bir vasfı yoktur. Yanlarında bulunan bir miktar paranın soygunda kaçırılması maksadıyla 2 kişi tarafından gerçekleştirilen bir olay. Şahısların daha önceden hırsızlık suçlarından muhtelif defalar ceza aldıkları hüküm giydikleri biliniyor. Bir motosikletle olay yerine gelmişler, uygun bir yerde motosikletlerini bırakmışlar. Daha önceden planladıkları anlaşılıyor. Yanlarında bir miktar parayı her gün işyerine götürüp getirdiklerini tespit ettikleri anlaşılıyor. Bunlar asayiş birimlerimizin ilk değerlendirmeleri, son değerlendirmeleri adli makamlar ortaya çıkartacaklardır" ifadelerini kullandı

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23