• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uysal: Milli takımımı değiştirmeyeceğim

Yeniakit Publisher
2016-07-23 15:44:00 -
Uysal: Milli takımımı değiştirmeyeceğim

Beşiktaş'ın kaptanlarından Necip Uysal, siyah beyazlıların Avusturya kampında Kosova Milli Takımı'ndan teklif aldığını açıkladı. Uysal, 'Kosova Milli takımından teklif var ama ben Türkiye için oynayacağım. Milli takımımı değiştirme gibi bir düşüncem yok.' diye konuştu.

Beşiktaş'ın kaptanlarından Necip Uysal, Avusturya'daki hazırlık kampında milli takım tercihini açıkladı. Uysal, Kosova Milli Takımı'ndan teklif aldığını ancak milli takımını değiştirmek istemediğini söyledi.


Kampla ilgili ve takımdan ayrılan futbolcularla ilgili konuşan Necip Uysal, gidenlerin yerinin dolacağını belirtti. 25 yaşındaki futbolcu, basın mensuplarının 'Kosova Milli Takımı'nı tercih edecek misin?' sorusunu da yanıtladı. Başarılı orta saha oyuncusu bu konudaki kararının net olduğunu ifade ederek 'Kosova Milli takımından teklif var ama ben Türkiye için oynayacağım. Milli takımımı değiştirme gibi bir düşüncem yok.' diye konuştu.

Hatırlanacağı üzere önceki günlerde Kosova Milli Takım Teknik Direktörü Albert Bunjaku yaptığı açıklamayla Necip Uysal'ın Kosova için oynayacağını söylemişti.

İşte Bunjaku'nun yaptığı o açıklama;

  • Necip ve menajeriyle temasa geçtik. Necip bizlere, atalarının Kosova'da yaşadığını ve bundan dolayı Kosova Milli Takımı forması giymek istediğini söyledi. TFF'yle yaptığımız ön görüşme çok olum geçti. İlerleyen günlerde İstanbul'a giderek bu işi resmiyete dökeceğiz."

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23