• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümit Karan'dan Kısıklı'da Türk futbolunu sarsacak FETÖ sözleri

Yeniakit Publisher
2016-07-27 10:54:00 -
Ümit Karan'dan Kısıklı'da Türk futbolunu sarsacak FETÖ sözleri

Eski futbolcu Ümit Karan, "Ben bunlara biat etmediğim için beni bitirmeye çalıştılar. Futbol camiasında bu terör örgütüne hizmet edenler var, bir de bilinmeyenler var." dedi.

Kısıklı Meydanı'nda yapılan demokrasi nöbetine eski futbolcu Ümit Karan da katıldı. Darbecilerden dolayı uzun yıllar büyük sıkıntı çektiğini ifade eden Karan çok konuşulacak sözler söyledi. İşte Ümit Karan'ın Kısıklı Meydanı'ndaki açıklamaları:

"EN İYİ DÖNEMİMDE BENİ MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRMADILAR"

"Spora başladığım ilk günden beri bunlar futbolun içindelerdi. En iyi olduğum dönemde bile beni milli takıma çağırmıyorlardı. Kendilerinden olmayan insanları dışlıyorlardı. O günden beri bu mücadeleyi sürdürüyorum."

"ŞİKE DAVASIYLA YILLARDIR HAKKIM YENİLİYOR"

"Sadece kamu kurumlarından değil, büyük bir temizlik lazım. Şike davasıyla yıllardır hakkım yeniliyor ve sırf bu yüzden teknik direktör olamıyorum. Şike davası sürecinde ceza evine girdiğimde eşimden 150 bin dolar para istediler ki beni çıkartsınlar diye. Ben hiçbir zaman bu vatan hainlerine biat etmediğim için beni hep bitirmeye çalıştılar. Futbol camiasında bu terör örgütüne hizmet ettiği bilinen kişiler var, bir de bilinmeyenler var. O perde arkasındaki isimlere kadar hepsi temizlenmeli. Ben bunun savaşını vereceğim."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23