• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Twitter'a neden ulaşılamıyor?

Yeniakit Publisher
2017-05-19 20:27:00 -
Twitter'a neden ulaşılamıyor?

Twitter'a erişim sorunu yaşayan kullanıcıların sayısı hızla arttı. İşte Twitter'da yaşanan bağlantı sorunuyla ilgili tüm detaylar...

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da sabah saatlerinden bu yana bağlantı sorunu yaşanıyor. Twitter'a erişmek isteyen kullanıcılar "Teknik bir hata var" sorunuyla karşılaşıyor. Peki Twitter çöktü mü? Twitter'daki bağlantı sorunu ne zaman düzelecek? İşte tüm detaylar...

Bazı kullanıcılar Twitter'a erişse de tweet atma, mesaj gönderme veya arama yapma gibi fonksiyonları kullanamadığını da bildiriyor.

Konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Twitter'ın tartışma platformunda yaşanan bağlantı sorunuyla ilgili sorulan soruya cevap veren Twitter personeli Andy Piper, "Kısa süreli bir kesinti oldu. Bunun için özür dileriz. Sorun şu anda düzelmiş olmalı." ifadelerini kullansa da kesintiler hala devam ediyor.

Aynı zamanda yaşanan sorunun Japonya, Avrupa ve Amerika'daki sunuculardan kaynaklandığı gözlemlenebiliyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Öte yandan, Twitter'a erişmekte sorun yaşayan kullanıcıların hata raporları ise binleri aşmış durumda. Güncel veri olarak, saat 08:00'dan itibaren 600'den fazla bağlantı sorununa ilişkin rapor gönderilmiş durumda.

TWİTTER, DESTEK HESABINDAN BİR MESAJ YAYINLADI

Twitter'ın resmi destek hesabı olan @Support üzerinden bağlantı sorunuyla ilgili yayınlanan mesajda, "Bugün bazı kullanıcılar tweet gönderirken sorun yaşadığını bildirdi. Bu sorun çözüldü, ilginiz için teşekkürler!" ifadeleri kullanıldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23